Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО ПРИРОДООХОРОННІ ЗАХОДИ З МЕТОЮ ВИЯВЛЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОРУШЕНЬ "ПРАВИЛ ЛЮБИТЕЛЬСЬКОГО І СПОРТИВНОГО РИБАЛЬСТВА"

Дата: 11.03.2020 11:47
Кількість переглядів: 43

На виконання Розпорядження Тетіївського міського голови від 03.03.2020 року «Про створення постійно діючої комісії з питань здійснення контролю за додержанням природоохоронного законодавства, використанням і охороною природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення, відтворення лісів на території Тетіївської міської ради (ОТГ)» 5 березня 2020 року було проведено природоохоронні заходи з метою виявлення та попередження порушень «Правил любительського і спортивного рибальства». В результаті проведених заходів на Плоханівському водосховищі виявлено та вилучено 2 безгосподарські риболовні сітки, загальною довжиною 150 метрів. Встановити хто є власником браконьєрських знарядь так і не вдалося. Сітки були вилучені для подальшого знищення, а виявлену рибу в них повернуто до водойми.

Також, під час рейду до рейдової групи на човні підплив громадянин та вимагав щоб вилучені сітки були повернуті на місце де їх вилучили, так як на його думку дії рейдової групи є неправомірними. Громадянину було роз’яснено права рейдової комісії та надано для огляду посвідчення.

Згодом, цей же громадянин із двома особами, під’їхали до місця причалу човна та знов вимагали повернути сітки туди звідки вони були вилучені, або ж віддати їм. Даним особам було запропоновано надати паспорти, щоб задокументувати даний факт. Зрозумівши, що вони можуть бути притягнуті до відповідальності, дані громадяни відмовилися від подальших дій та повідомили на гарячу лінію Київського рибоохоронного патруля та на лінію Національної поліції 102, що вони помітили начебто «порушників», які знімають сітки на водосховищі. На місце події згодом прибули працівники поліції та Київського рибоохоронного патруля, яким було надано відповідні документи, які підтверджують правомірність проведення даних заходів. Ознайомившись з документами, рибоохоронний патруль та рейдова група обмінялись контактами для подальшої співпраці.

Тетіївська міська рада повідомляє, що дані природоохоронні заходи будуть проводитися і в подальшому на постійній основі, відповідно до вищевказаного Розпорядження.

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь