Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення відбіркового етапу профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє»

Дата: 31.10.2018 09:48
Кількість переглядів: 23

                                                       Інформація

                                    про проведення  відбіркового етапу

                   профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу

                                                    «Обери майбутнє»

         Профорієнтаційна робота з учнями – старшокласниками, щодо популяризації актуальних професій і спеціальностей, мотивації до праці, правильності вибору своєї майбутньої професії активно проводиться  на Тетієвщині. Тому,  25 жовтня 2018 року КЗ «Центр позашкільної освіти» знову зібрав у  актовій  залі  самих кмітливих, веселих, ерудованих учнів, які захищали свої  загальноосвітні навчальні заклади і прийняли участь у щорічному відбірковому етапі профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє». Захід відбувся за    сприяння Тетіївського районного  центру зайнятості,  відділу  освіти Тетіївської  райдержадміністрації та Управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської  ради та за підтримки благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця».

       Віддати належне в організації та проведення заходу потрібно  ведучій  Світлані  Катковій – методисту центру позашкільної освіти , яка перетворила захід на справжнє свято.

         В традиційному щорічному  конкурсі  прийняли участь  10 команд,які 

у своїх виступах  презентували робітничі професії  найбільш актуальні на ринку праці району та  продемонстрували оригінальність , індивідуальність та  веселили присутніх своїми  жартами і гумором. Команди  змагалися за звання найкращих у  таких конкурсних завданнях :«Візитівка»,«Музичний конкурс», «Конкурс капітанів».

         За рішенням журі переможцем стала команда «Майстер шеф» КЗ «Тетіївського НВК « ЗОШ 1-111 ст. природничо-математичного ліцею». Друге місце  розділили  команди: «Десяточка» Галайківського НВО та КЗ «Тетіївського НВК « Гімназії –ЗОШ 1-111ст.», третє отримала команда  «3th element»  КЗ  «Тетіївського ЗЗСО 1-111ст.  №3».  Дуже жвавою та радісною була  церемонія  нагородження, яку проводили голова журі -директор Тетіївського районного центру зайнятості - Валентина Криворученко, начальник відділу культури , релігії ,молоді та спорту виконавчого комітету    Тетіївської міської ради – Аліна Дідковська та  Віталій Бондаренко- представник благодійного Фонду Олександра Ференця «Фортеця», які привітали, нагородили всі команди грамотами , подарунками, солодощами та вручили команді – переможцю  перехідний   кубок  щорічного КВК, який запровадила Тетіївська міська рада.

          В листопаді   команда «Майстер шеф»  Тетіївського НВК « ЗОШ 1-111 ст. природничо-математичного ліцею» на чолі з капітаном команди Володимиром Пузиревичем  відстоюватиме честь району у півфінальній грі, яка відбудеться у м. Біла Церква .

Під час заходу пісенні вітання звучали від вихованців: вокальної студії «Надія» (керівник –Наталія Чоповська), вокального гуртка (керівник Михайло Ільїн) та вокального ансамблю «Домісолька» (керівник –Тетяна Мельничук ).

         Організаторам відбіркового етапу дякуємо  за тісну  співпрацю у проведенні заходу, а командам учасникам і їх керівникам за гарні виступи і позитивні емоції, які  подарували вболівальникам і  глядачам.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 

    

 Провідний фахівець

Тетіївського РЦЗ

  О.  Студзінська

         5-13-62

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь