Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ТЕТІЇВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ" ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.01.2022 16:22
Кількість переглядів: 26

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії з конкурсу на посаду директора  комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради

21 січня 2022 року                                                                     М. Тетіїв

Місце проведення: приміщення Тетіївської міської ради

Час проведення: 11.00 – 12.00

Склад конкурсної комісії: Дячук Н.А., Кизимишин В.Й., Лях О.М., Штифурак Н.А., Присяжний І.О., Поліщук Ж.Ф., Михалевич І.Й., Гебултівська Н.С., Баклаєнко Д.І.

Присутні на засіданні комісії: Дячук Н.А., Кизимишин В.Й., Лях О.М., Штифурак Н.А., Присяжний І.О., Поліщук Ж.Ф., Михалевич І.Й., Гебултівська Н.С., Баклаєнко Д.І.

Голова комісії, голова засідання: Дячук Н.А.

Секретар: Лях О.М. 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про встановлення вимог до претендентів.

2. Про встановлення вимог до конкурсної пропозиції.

3. Про текст оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КНП «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради. 

СЛУХАЛИ:

 Дячук Н.А.,  голову конкурсної комісії, яка оголосила присутнім на засіданні розпорядження міського голови про затвердження складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Тетіївська ЦЛ» та розподіл обов’язків між членами комісії.

Далі виступаюча  запропонувала до обговорення питання для внесення до порядку денного. 

ВИСТУПИЛИ:  Баклаєнко Д.І., Михалевич І.Й., Поліщук Ж.Ф., які підтримали пропозицію щодо питань, які вносяться в порядок денний  засідання комісії та запропонували проголосувати.

 Голосували :  « за » - 9 ; «проти» - 0; «утримались» - 0. 

УХВАЛИЛИ:

Затвердити порядок денний засідання конкурсної комісії у складі питань:

1. Про встановлення вимог до претендентів.

2. Про встановлення вимог до конкурсної пропозиції.

3. Про текст оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КНП «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради. 

СЛУХАЛИ:

З першого питання порядку денного  Дячук Н.А., яка ознайомила членів комісії із  положеннями Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального  закладу охорони здоров’я, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України 27 грудня 2017 року № 1094 та правами  членів конкурсної комісії.

 Далі виступаюча оголосила, що при встановленні  вимог до кандидатів на посаду керівника закладу охорони здоров’я слід керуватися  кваліфікаційними характеристиками, які визначені нормами Змін  до Довідника кваліфікаційних характеристик професій керівників (ДКХП). Випуск 78 «Охорона здоров’я», затверджених наказом МОЗ 31.12.2018 року № 1977 та оголосила їх: 

1)  вища освіта II рівня за ступенем магістра за однією зі спеціальностей:

• «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування»;

• «Право»;

• «Соціальні та поведінкові науки»;

• «Гуманітарні науки»;

• «Охорона здоров’я» зі спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я»;

2) стаж роботи на керівних посадах – 5 років. 

ВИСТУПИЛИ: Поліщук Ж.Ф., Присяжний І.О., Штифурак Н.А., які деталізували й уточнили деякі положення кваліфікайної характеристики керівника закладу ОЗ. Вони висловили стурбованість тим, що введення в дію з 01.01.2022 положення про обов’язкову наявність у кандидата на цю посаду додаткової  (другої) освіти  по спеціальності  «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» може  призвести до тривалих конкурсних процедур, що в свою чергу негативно позначиться на роботі  закладу. Разом з тим виступаючі зауважили, що ігнорувати правові норми  комісія не вправі.

Запронували голові комісії звернутися у найкоротші терміни до Міністерства охорони здоров’я України за обгрунтованим роз’ясненням щодо  другої освіти керівника ( це має бути друга вища освіта чи достатньо документа про проходження  спеціалізації з «Організації і управління охороною здоров’я»).

Голосували за внесені пропозиції :  « за » - 9 ; «проти» - 0; «утримались» - 0.

 

УХВАЛИЛИ:

1. Затвердити наступні кваліфікаційні  вимоги до претендентів: 

- повна вища освіта ІІ рівня (спеціаліст, магістр)  за спеціальністю галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», або «Охорона здоров’я»  з наступною спеціалізацією зі спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я», або «Гуманітарні науки», або «Право», або   « Соціальні та поведінкові науки»;

- стаж роботи на керівних посадах – 5 років.

2.  Доручити голові комісії  Дячук Н.А.  звернутися від імені конкурсної комісії до Міністерства охорони здоров’я України  за обгрунтованим роз’ясненням  щодо застосування норми кваліфікаційних вимог до керівника ЗОЗ в частині освіти у галузі знань «Управління та адміністрування». 

 

СЛУХАЛИ:

Про встановлення вимог до конкурсної пропозиції голову комісії Дячук Н.А., яка запропонувала внести до змісту конкурсної пропозиції на здобуття посади директора КНП положення щодо:

- плану розвитку закладу на 3-5 років;

- план реформування закладу протягом одного року;

- пропозиції по залученню інвестицій для розвитку закладу.

 

 

ВИСТУПИЛИ:

 Кизимишин В.Й., який запропонував включити до конкурсної пропозиції пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу та  пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу.

В обговоренні пропозицій взяли участь Присяжний І.О., Штифурак Н.А., Поліщук Ж.Ф.

Голосували за внесені пропозиції :  « за » - 9 ; «проти» - 0; «утримались» - 0.

 

УХВАЛИЛИ

1. Довести до відома учасників конкурсу на посаду директора КНП «Тетіївська центра лікарня», що конкурсна пропозиція має мітити план розвитку закладу на 3-5 років, план реформування закладу протягом наступного року, заходи з виконання завдань і аналіз можливих ризиків, пропозиції з поліпшення показників , підвищення ефективності діяльності закладу, запобігання корупції та по залученню інвестицій для розвитку закладу. 

2. Вимоги до конкурсної пропозиції ввести до тексту оголошення про конкурс на зайняття посади директора КНП «Тетіївська ЦЛ». 

СЛУХАЛИ

з проектом тексту  оголошення на зайняття посади комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради Дячук Н.А. 

 

ВИСТУПИЛИ:  по обговоренню тексту оголошення Михалевич І.Й., Присяжний І.О. , які запропонували схвалити  запропонований текст оголошення про конкурс. 

Баклаєнко Д.І. наголосив, що відповідно до Порядку проведення конкурсу оголошення має бути оприлюднене не пізніше трьох днів після її формування і підтримав запропонований проект оголошення.

 Голосували за внесені пропозиції :  « за » - 9 ; «проти» - 0; «утримались» - 0.

 

 

УХВАЛИЛИ: 

1. Затвердити текст оголошення про конкурс на зайняття посади директора НКП «Тетіївська центральна лікарня» (додається).

2.  Голові комісії  забезпечити розміщення оголошення про конкурс на офіційному веб-сайті  Тетіївської міської ради у визначений законом строк.  

 

Голова комісії, голова засідання   _____________  Надія ДЯЧУК

Секретар                                         _____________ Ольга ЛЯХ

Члени комісії                                  _____________ Василь КИЗИМИШИН

                                                        _____________ Наталія ШТИФУРАК

                                                        _____________ Іван ПРИСЯЖНИЙ

                                                        _____________ Жанна ПОЛІЩУК

                                                        _____________ Іван МИХАЛЕВИЧ

                                                        _____________ Дмитро БАКЛАЄНКО

                                                        _____________ Надія ГЕЛБУЛТІВСЬКА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь