Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол №6 засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 14.04.2023 08:31
Кількість переглядів: 61

 

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ПРОТОКОЛ № 6

засідання міської територіальної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

  м. Тетіїв                                                                             13 квітня 2023 року

                                                                                                             

ГОЛОВУВАВ: КИЗИМИШИН Василь Йосипович – перший заступник міського голови, заступник голови міської територіальної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Присутні: члени комісії та запрошені (за списком)

 

Порядок денний:

 

  1. Про проведення Великодніх богослужінь та поминальних днів в 2023 році під час воєнного стану в Україні на території Тетіївської міської територіальної громади.

  2. Про заходи щодо проведення військово-патріотичної гри «Джура» на території Тетіївської міської територіальної громади в 2023 році.

  3. Про забезпечення пожежної безпеки на полігоні твердих побутових відходів (сміттєзвалищі) та недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ на території Тетіївської міської територіальної громади.

 

СЛУХАЛИ:   1.  Про проведення Великодніх богослужінь та поминальних днів в 2023 році під час воєнного стану в Україні на території Тетіївської міської територіальної громади.

 

ДОПОВІДАЧІ:

Надія Дячук  –  заступник міського голови з гуманітарних питань;

Іван Орловський - благочинний Тетіївської громади православної церкви України;

Василь Волянюк – благочинний Тетіївської громади Української православної церкви, настоятель Свято – Успенського храму.

 Відповідно до Указу Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 року «Про введення воєнного стану в Україні», на виконання засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 03.04.2023 року № 193 «Про забезпечення безпеки громадян та правопорядку на території Київської області у період Великодніх та поминальних днів в умовах воєнного стану», наказу начальника Білоцерківської районної військової адміністрації від 10.04.2023 року № 04-ва «Про організацію безпечного проведення свята Великодня та поминальних днів»  -

 

ВИРІШИЛИ:

Благочинному ПЦУ та благочинному 

УПЦ Тетіївської міської територіальної

громади

 

  1. Взяти до уваги такі обов`язкові вказівки для церков та духовенства під час Великодніх та поминальних Богослужінь, а саме:

1.1. звернути увагу прихожан на заборону відвідування усіх культових споруд під час комендантської години;

1.2. проводити богослужіння в вечірній час 15 квітня 2023 року та припиняти його за годину до початку комендантської години, а зранку 16 квітня 2023 року розпочинати богослужіння за 15 хвилин  після закінчення комендантської години;

1.3. обмежити 15 та 16 квітня 2023 року у комендантську годину перебування кліру у приміщеннях храмів (не більше 10 осіб) та під час богослужіння обов’язково дотримуватись вимог безпеки в разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» з використанням захисних споруд та укриттів;

1.4. обмежити проведення масових релігійних заходів на територіях храмів та

прилеглих до них територій за участі прихожан (15-16 квітня 2023 року), зокрема, шляхом проведення богослужінь в онлайн режиму, складання графіків богослужінь та освячення великодніх кошиків з метою недопущення створення натовпів, а також проведення вказаного з дотриманням протиепідемічних заходів та заходів безпеки, запроваджених на територій Київської області;

1.5. у разі проведення масових заходів на території громади забезпечити їх організацію відповідно Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого протоколом засідання оперативного штабу Ради оборони Київської областї вд 07.07.2022 № 145;

1.6. проінформувати прихожан на службах напередодні Великодня, а також при вході до храмів щодо формату святкування.

1.7 обмежити проведення поминальних заходів на кладовищах та прилеглих до них територіях за участі громадян, зокрема, шляхом замовлення поминальних панахид у храмах, з метою недопущення створення скупчення людей, а також проведення вказаного з дотриманням протиепідемічних заходів та заходів безпеки, запроваджених на території Київської області.

1.8. Вжити вичерпних заходів по забезпеченню пожежної безпеки під час підготовки і проведення Великодніх і поминальних днів, а саме:

1.8.1.  забезпечити приміщення церков первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками);

1.8.2. визначити відповідальних осіб в церковних храмах, які будуть слідкувати за дотриманням прихожанами всіх протиепідемічних та протипожежних заходів.

 

Термін: під час Великодніх та поминальних днів

 

Відділенню поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,  роті охорони 2 відділу Білоцерківського РТЦК та СП

 

  1. В межах повноважень та відповідно до компетенції, забезпечити громадський порядок на території населених пунктів Тетіївської міської територіальної громади під час Великодніх та поминальних днів, дотримання вимог безпеки під час повітряної тривоги з використанням захисних споруд та укриттів.

    1. посилити заходи з охорони громадського порядку та безпеки на вулицях, територіях парків, кладовищ шляхом залученням до сшльного патрулювання особового складу роти охорони, добровольчого формування територіальної громади.

    2. особовому складу підрозділів, що несуть службу на блокпостах чи у складі спільних патрулів, посилити проведення заходів фільтраційного характеру за особами, які здійснюють переміщення під час дії еомендатської години.

 

Сектору організаційно-інформаційного забезпечення відділу організаційно-інформаційного забезпечення та діловодства  виконавчого комітету Тетіївської міської ради

  1. Провести інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення в ЗМІ, мережі Інтернет про обмежувальні заходи під час Великодніх та поминальних днів в умовах воєного стану.

 

Термін виконання: негайно

 

СЛУХАЛИ:  2.     Про заходи щодо проведення військово-патріотичної гри «Джура» на території Тетіївської міської територіальної громади в 2023 році.

 

ДОПОВІДАЧ:

Вадим Васютинський   –  начальник відділу освіти Тетіївської міської ради.

 

Розглянувши клопотання відділу освіти Тетіївської міської ради від 10.04.2023 року  №01-12/203 про надання дозволу на проведення ви шкільних занять та 1 (територіального) етапу змагань військово-патріотичної молодіжно-спортивної гри «Джура» із 05.05. по 07.05.2023 року на території Тетївської громади

 

ВИРІШИЛИ:

2.1. Інформацію доповідачів взяти до відома.

 

Відділу освіти Тетіївської міської ради

 

  1. Провести військово-патріотичну молодіжно-спортивну гру «Джура» серед опорних закладів загальної середньої освіти з задіянням обмеженої кількості учасників до 50 чоловік на території урочища «дубовий гай» з 05 по 07 травня 2023 року відповідно до програми таборування.

  2. Забезпечити проведення заходу відповідно Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого протоколом засідання оперативного штабу Ради оборони Київської областї вд 07.07.2022 № 145;

 

Термін: протягом 05-07 травня 2023 року

 

  1. Узгодити питання проведення військово-патріотичної молодіжно-спортивної гри «Джура з другим відділом Білоцерківського РТЦК та СП, відділенням поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області, Тетіївським агролісництвом ДП СЛП «Київоблагроліс».

 

Термін: до кінця квітня 2023 року

 

2.5. Контроль за виконанням даного питання покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Надію Дячук.

 

СЛУХАЛИ:  3.  Про забезпечення пожежної безпеки на полігоні твердих побутових відходів (сміттєзвалищі) та недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ на території Тетіївської міської територіальної громади.

 

ДОПОВІДАЧ:

Ігор РЯБОКОНЬ – начальник 9-ДПРЧ 12-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області, полковник служби цивільного захисту.

 

З метою залучення сил та засобів для гасіння пожеж на сміттєзвалищі на території Тетіївської міської територіальної громади в 2023 році -

 

ВИРІШИЛИ:

 

3.1.  Затвердити Перелік сил та засобів на гасіння пожеж на сміттєзвалищі в 2023 році на території Тетіївської міської територіальної громади (додаток).

        

Старостам виконавчого комітету

Тетіївської міської ради,

КП «Благоустрій», Дібрівка-Обрій»

Тетіївської міської ради

 

  1. Забезпечити недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ в населених пунктах та поза ними, у тому числі у природних екосистемах;

  2. Забезпечити постійний моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки, огляд під час пожежонебезпечного періоду території полігону твердих побутових відходів для виявлення горіння або задимлення;

  3. Вжити вичерпних дієвих заходів стосовно моніторингу та ліквідації існуючих несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ на недопущення утворення нових на території громади.

  4. Продовжити роботу по заключенню договорів з жителями громади щодо подворового вивезення побутових відходів.

 

Термін: Постійно

 

Заступник голови комісії                                                 Василь КИЗИМИШИН

Секретар комісії                                                               Іван ШМАРКАТЮК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                                                                Рішенням міської територіальної комісії ТЕБ та НС

                                                                                                                                                                                  Тетіївської міської ради

                                                                                                                                                                              № 6  від «13» квітня 2023 р.

 

 

Перелік

сил та засобів на гасіння пожеж на сміттєзвалищі в 2023 році на території Тетіївської міської територіальної громади

Оперативно-тактична характеристика сміттєзвалища

 

1.  Загальні відомості про об’єкт – санкціоноване сміттєзвалище, яке знаходиться на території Тетіївської міської територіальної громади на відстані 2 км. від  м. Тетіїв, має площу 2,25 га довжиною 300 м, шириною 75 м., висотою 6 м.

2. Водопостачання – водопостачання відсутнє, на відстані 1 км.  від сміттєзвалища є природня водойма (ставок) де є можливість забрати воду.

3. Відомості про матеріали, що можуть бути використані під час гасіння (пісок,земля,тощо), їх місцезнаходження, кількість, спосіб доставки – матеріали для гасіння відсутні.

4. Відомості про власників, орендарів тощо, спосіб зв’язку з ними – КП «Благоустрій», керівник -  Паламарчук А.Г. тел. 067-438-3263

 

 

№ з/п

Адреса сміттєзвалища

Техніка, що залучається до гасіння (бульдозери,грейдери,ескаватори,самоскиди, автомобілі для підвозу води тощо)

Назва організацій від яких залучається техніка П.І.П. керівника, № моб.тел.

№ договору згідно якого здійснюється залучання, дата укладання

1

Тетіївська МТГ

м. Тетіїв

 

1 Навантажувач ЮМЗ-6,

3 Екскаватори  ЕО 26-21,

1- Бульдозер ДТ-100

 

КП «Благоустрій»

Паламарчук А.Г.

тел. 067-438-3263

 

 

 

 

 

Заступник голови комісії                                                            Василь КИЗИМИШИН

Секретар комісії                                                                          Іван ШМАРКАТЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь