Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №15 позачергового засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 15.06.2023 09:17
Кількість переглядів: 42

 

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ПРОТОКОЛ № 15

позачергового засідання міської територіальної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

  м. Тетіїв                                   13 червня 2023 року                                                                                                             

ГОЛОВУВАВ: БАЛАГУРА Богдан Олегович – міський голова, голова міської територіальної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Присутні: члени комісії та запрошені (за списком)

 

Порядок денний:

  1. Про стан виконання заходів щодо організації оборони та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру на території Тетіївської міської територіальної громади.
  2. Про забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж на території Тетіївської міської територіальної громади в умовах воєнного стану  у 2023 році.
  3. Про надання дозволу на проведення міжрегіонального турніру з футболу серед юнаків на міському стадіоні імені Петра Сича 14 та 18 червня 2023 року.
  4. Про надання дозволу на проведення благодійних концертів, на підтримку ЗСУ, гурту «Будьмо» 18 червня 2023 року на території Тетіївської міської громади

 

СЛУХАЛИ:  1.     Про стан виконання заходів щодо організації оборони та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру на території Тетіївської міської територіальної громади.

ДОПОВІДАЧІ:

Богдан БАЛАГУРА  –  Тетіївський міський голова;

Іван ШМАРКАТЮК – завідувач сектору з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи  відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

На виконання законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про основи національного спротиву»,  рішення оперативного штабу Ради оборони Київської області (Протокол № 200 від 05.06.2023 року)   -

ВИРІШИЛИ: 

Сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради,

відділу освіти, культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради,

суб’єктам господарювання,  які здійснюють відповідну діяльність на території громади

У зв’язку з введеними без пековими заходами та встановленим режимом світломаскування:

  1. 1. Розважальні заходи, такя як концерти, шоу-програми, дискотеки, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарки, спортивні змагання, тощо, в тому числі й благодійні, проводити у закладах на території Тетіївської міської територіальної громади до 21 години 00 хвилини.
  2. 2.   Заборони діяльність закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних закладів (ресторанів, барів, кафе, їдалень, закусочних, піцерій, баз відпочинку, заміських комплексів, тощо) під час дії запровадженої комендантської години на території Київської області.

Термін: постійно, на час дії правового

режиму воєнного стану

 

Відділенню поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області, роті охорони 2 відділу Білоцерківського РТЦК та СП

  1. В межах повноважень та відповідно до компетенції забезпечити дотримання запровадженої комендантської години і встановленого режиму для розважальних заходів на території Тетіївської міської територіальної громади.

Термін: невідкладно

СЛУХАЛИ: 2. Про забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж на території Тетіївської міської територіальної громади в умовах воєнного стану  у 2023 році.

ДОПОВІДАЧІ:

Богдан ФІЛОЗОФ   – головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області;

Іван ШМАРКАТЮК – завідувач сектору з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи  відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

На виконання розпорядження начальника Білоцерківської районної військової адміністрації від 07.06.2023 року № 88 «Про забезпечення охорони урожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в умовах воєнного стану у Білоцерківському районі у 2023 році» -

ВИРІШИЛИ: 

  1. 1. Інформацію доповідачів взяти до відома.
  2. 2. Затвердити план заходів щодо забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж на території Тетіївської міської територіальної громади  у 2023 році (далі – план заходів), згідно з додатком.

 

Відділенню поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області, роті охорони 2 відділу Білоцерківського РТЦК та СП

  1. 3. Посилити патрулювання та цілодобове спостереження територій Тетіївської міської територіальної громади задля упередження виникнення пожеж до настання воскової стиглості зерна, під час уборки урожаю зернових культур та грубих кормів.

Термін: під час уборки урожаю

Керівникам сільськогосподарських

  1. 4. Для надання дозволів для проведення уборки врожаю під час дії комендантської години надавати списки працівників та техніки, які будуть проводити роботи для подальшого погодження з відповідними структурами до Тетіївської міської ради (конт. тел. 0673885766).

Термін виконання: під час уборки урожаю

Сектору організаційно-інформаційного забезпечення відділу організаційно-інформаційного забезпечення та діловодства  виконавчого комітету Тетіївської міської ради

  1. 5. Провести інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення в ЗМІ, мережі Інтернет про заходи щодо забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж на території Тетіївської міської територіальної громади в умовах воєнного стану  у 2023 році.

 

Термін виконання: під час уборки урожаю

СЛУХАЛИ:  3.   Про надання дозволу на проведення міжрегіонального турніру з футболу серед юнаків на міському стадіоні імені Петра Сича 14 та 18 червня 2023 року.

ДОПОВІДАЧІ:

Надія ДЯЧУК – заступник Тетіївського міського голови з гуманітарних питань.

Олена ЛИСЮК – в.о.директора ДЮСШ відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради.

Відповідно до листів від 12.06.2023 року № 63, 64 Тетіївської дитячо-юнацької спортивної школи відділу культури, молоді та спорту  Тетіївської міської ради щодо проведення 14 та 18 червня 2023 року міжрегіонального турніру з футболу серед юнаків та на виконання пункту 6 Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану затвердженого Протоколом оперативного штабу Ради оборони Київської області №145 від 07.07.2022 року -

ВИРІШИЛИ: 

  1. 1. Інформацію доповідачів взяти до відома.

 

Завідувачу сектору з питань

цивільного захисту, мобілізаційної,

оборонної роботи

  1. 2. Підготувати лист-погодження щодо надання дозволу на проведення 14 та 18 червня 2023 року міжрегіонального турніру з футболу серед юнаків 2012-2013, 2014-2015 років народження, за підтримки Футбольного клубу «Любомир» під егідою КОАФ,  в м. Тетієві, по вул. Цвіткова, 31, на міському стадіоні імені Петра Сича, о 11.00 годині 14 червня 2023 року та о 11.00 годині 18 червня 2023 року,  при умові дотримання всіх заходів безпеки для учасників під час дії воєнного стану.

Термін:  до 14 червня  2023 року

  1. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Тетіївського міського голови з гуманітарних питань Надію ДЯЧУК.

 

СЛУХАЛИ:  4.   Про надання дозволу на проведення благодійних концертів, на підтримку ЗСУ, гурту «Будьмо» 18 червня 2023 року на території Тетіївської міської громади

ДОПОВІДАЧІ:

Надія ДЯЧУК – заступник Тетіївського міського голови з гуманітарних питань.

Ярослав ГАВЮК  – в.о.начальника відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради.

Відповідно до листа від 13.06.2023 року № 162/01-12 відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради щодо проведення 18 червня 2023 року благодійних концертів, на підтримку ЗСУ, гурту «Будьмо» в с. Кашперівка та в с. Високе та на виконання пункту 6 Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану затвердженого Протоколом оперативного штабу Ради оборони Київської області №145 від 07.07.2022 року -

ВИРІШИЛИ: 

  1. 1. Інформацію доповідачів взяти до відома.

 

 

Завідувачу сектору з питань

цивільного захисту, мобілізаційної,

оборонної роботи

  1. 2. Підготувати лист-погодження щодо надання дозволу на проведення благодійних концертів, на підтримку Збройних сил України, гурту «Будьмо»,  18 червня  2023 року о 16:00 годині, в будинку культури с. Кашперівка по вул. Київська, 18б, 18 червня 2023 року о 19:30 годині,  в будинку культури с. Високе  по вул. Дружби, 1а, при умові дотримання всіх заходів безпеки для учасників під час дії воєнного стану.

Термін:  до 14 травня 2023 року

  1. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Тетіївського міського голови з гуманітарних питань Надію ДЯЧУК.

 

Голова комісії                                                 Богдан БАЛАГУРА

Секретар комісії                                                  Іван ШМАРКАТЮК

 

Додаток

до рішення міської територіальної комісії з питань ТЕБ та НС

від 13.06.2023 № 15

 

План заходів

щодо забезпечення охорони урожаю зернових

культур та грубих кормів від пожеж на території Тетіївської міської територіальної громади  у 2023 році

  1. Провести нараду із залученням керівників підприємств, установ та організацій агропромислового комплексу, на якій розглянути стан справ щодо забезпечення протипожежного захисту врожаю.

Сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради,

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області

До 15 червня

  1. Організувати роботу з контролю за виконанням вимог пожежної та техногенної безпеки керівниками сільськогосподарських підприємств, пов’язаних із збиранням, зберіганням та переробкою зернопродукції.                

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, Сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Постійно

  1. Здійснити контроль за недопущенням до роботи на хлібних масивах комбайнів, тракторів, автомобілів не забезпечених іскрогасниками.

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради, керівники с/г підприємств.

до 01 липня                                                          

  1. Здійснити контроль за проведенням обкосів (із прибиранням скошеного) і оборювання хлібних полів в місцях прилягання їх до лісових та торф’яних масивів, степової смуги, автомобільних шляхів і залізниць.                                    

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради, автодорожні служби,

керівники с/г підприємств.

до 01 липня

          5. Здійснити контроль за виготовленням  та встановленням, до настання воскової стиглості  зерна,  знаки  пожежної безпеки  про  заборону  паління і використання  відкритого вогню біля хлібних масивів, що прилягають до доріг.

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради, керівники с/г підприємств.

до 01 липня

6. Вжити заходи щодо включення до збирально-транспортних загонів спеціалізованих автомобілів з насосами (авторідинорозкидачі, водороздавачі та інші), пристроями для гасіння пожеж зернових на корню.

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради,

керівники с/г підприємств.

Постійно

          7. Вжити заходів щодо обмеження руху автотранспорту, не задіяного у збиранні врожаю, по внутрішньогосподарських дорогах поблизу хлібних масивів без спеціально встановлених справних іскрогасників та не обладнаному первинними засобами пожежогасіння.  

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, відділення поліції №3  Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області,  сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

Постійно

       8. Вжити заходів щодо недопущення випалювання сухої трав`яної рослинності та післяжнивних залишків на сільськогосподарських угіддях, вздовж доріг, пустирищах та на інших землях.

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради, керівники с/г підприємств.

9.  Вжити організаційних заходів щодо недопущення розпалювання багать у межах смуги відчуження автошляхів під час проведення ремонтних робіт, місця проведення вогневих та інших пожежонебезпечних робіт, забезпечити достатньою кількістю первинних засобів пожежогасіння.

Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області, сектор з питань ЦЗ, мобілізаційної, оборонної роботи відділу  ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради, автодорожні служби

 

Постійно

 

Голова комісії                                                 Богдан БАЛАГУРА

Секретар комісії                                                 Іван ШМАРКАТЮК

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь