Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професіографічна екскурсія школярів в МП «Ініціатор».

Дата: 25.10.2018 12:02
Кількість переглядів: 35

 

                       Професіографічна екскурсія школярів в МП «Ініціатор».

            Одним із важливих доступних та цікавих  джерел інформації  про професії є- професіографічна екскурсія, яку організували   спеціалісти Тетіївського районного центру зайнятості     23  жовтня 2018 року для учнів  9  класу   Тетіївського НВК «ЗОШ 1-111 ст , природничо-математичного ліцею» на  Малому  підприємстві   «Ініціатор», яке займається  пошиттям і  ремонтом  одягу та взуття .

             Під час екскурсії директор малого підприємства Валентин Бишовий ознайомив  учнів з   історією виникнення та розвитком  підприємства та наголосив  про важливість таких професій, як взуттєвик  з ремонту взуття, швачка, закрійник  для обслуговування місцевого   населення . Він також  розповів про свій дружній колектив , про вимоги до своїх працівників  та  наголосив , що найважливіше для того , щоб отримати результат , успіх , задоволення від роботи потрібно   любити свою професію. Учням випала гарна нагода поспостерігати за роботою працівників на підприємстві, та поспілкуватися з фахівцями своєї справи .

        Спеціалісти  центру зайнятості з профорієнтації Оксана Студзінська , Віта  Демянчук доповнили екскурсію консультаціями,  щодо важливості  правильного вибору майбутньої професії та запросили учнів  до центру зайнятості  на профдіагностичне обстеження з можливістю  виявлення своїх професійних схильностей .

Професіографічна екскурсія на підприємстві- є однією із форм профорієнтаційної роботи , що дає можливість розширити кругозір школярів про світ професій  та отримати більше інформації саме про  актуальні робітничі професії  на ринку праці регіону .

            Директору та працівникам  МП «Ініціатор» фахівці центру зайнятості  висловили  вдячність  за  допомогу у проведенні цікавої  та змістовної екскурсії. 

Фото без опису  Фото без опису

 

 Провідний фахівець Тетіївського РЦЗ

О.Студзінська

5-13-62


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь