Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОФЕСІОГРАФІЧНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ ДО ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 29.11.2019 13:54
Кількість переглядів: 42

Шкільні роки пролітають досить швидко – нещодавно  ти першокласник , а сьогодні для тебе вже звучить останній шкільний дзвінок , який попереджає, що попереду вибір свого професійного шляху. Це завдання не досить легке, так як існує безліч різних професій та навчальних закладів, а вибрати потрібно свою – актуальну, затребувану, найулюбленішу. Тому  до вибору свої професії школярі готуються заздалегідь разом з батьками, вчителями, методистами,   керівниками гуртків - в яких навчаються, розвивають свої уміння і навички та відкривають свої здібності до тієї чи іншої професії .

Позашкільні навчальні заклади відіграють велику роль у розвитку професійних навичок школярів, основним завданням яких є те, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі , зайнялася тим, до чого в неї є потяг, здібності, бажання. Тому, 28 листопада 2019 року сектором  активної підтримки безробітних Тетіївської районної філії Київського обласного центру зайнятості було проведено професіографічну екскурсію для учнів – старшокласників до місцевого КЗ «Центру позашкільної освіти Тетіївської міської ради» .

Здається, що нещодавно після уроків ти і сам прибігав до затишного Будинку піонерів, який бере свій початок з 1936 року,  де на тебе чекали досвідчені керівники гуртків, щоб передати  свої знання і навчити співати, танцювати, шити, в'язати, малювати, а сьогодні ми дорослі організовуємо екскурсію для учнів з метою допомогти вибрати свою майбутню професію .

Екскурсію для учнів 9-Б класу Тетіївський ліцей №2 провела культорганізатор  центру позашкільної освіти Леся Безугла. Вона розповіли про роботу гуртків , а  саме: образотворчої студії, танцювальних колективів, вокальної студії, народного художнього колективу «Дитячий духовий оркестр», народного художнього колективу «Модельне оригамі», гуртків декоративно - ужиткого та науково-технічного напрямків та наголосили, що вихованці закладу є постійними учасниками районних конкурсів, свят та святкових концертів. Учні відвідали студію раннього розвитку «Капітошка», де навчаються діти віком 5-6 років. Старшокласники спілкувалися з керівниками гуртків, які охоче обмінювалися і ділилися своїм професійним досвідом. Діти з цікавістю розглядали виставки робіт вихованців гуртків.

Захід проведено цікаво та змістовно і ще раз підкреслив, що професіографічні екскурсії, проведені службою зайнятості допомагають розширити світогляд учнів, щодо вибору своєї майбутньої професії.

Щиро дякуємо колективу КЗ «Центру позашкільної освіти» за допомогу у проведення професіографічної екскурсії!

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь