Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання дванадцятої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 22.11.2021 21:18
Кількість переглядів: 21

 

 
   

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

22  листопада 2021 року                   Тетіїв                                              № 212

Про скликання дванадцятої  сесії

 міської ради восьмого скликання

 

Відповідно до розділу 3 частини 8 статті 42,  пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати дванадцяту сесію міської ради восьмого скликання 02 грудня  2021 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради з порядком денним:

1.1. Про  Програму соціально-економічного та культурного розвитку Тетіївської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки.

1.2. Про створення індустріального парку «Тетіїв» та затвердження Концепції індустріального парку «Тетіїв».

1.3. Про  внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року № 39-02-VІІІ  «Про бюджет Тетіївської   міської територіальної громади на 2021 рік» .

1.4. Про внесення змін до структури апарату  виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

1.5. Про внесення змін до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости на території старостинських округів Тетіївської міської ради.

1.6. Про  затвердження Програми розвитку  та підтримки комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство « Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради на 2022 – 2024 роки.

1.7. Про  затвердження Програми  фінансової  підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради   на   2022 -2024 роки.

1.8.  Про затвердження Програми надання  одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського  піклування, яким у 2022-2024 роках  виповнюється 18 років.

1.9. Про внесення змін до видів економічної діяльності  комунального закладу «Дитячо-юнацька  спортивна школа» Тетіївської міської  ради Київської області.

1.10. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетіївської міської ради Київської області.

1.11. Про внесення змін та затвердження  структури та штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетіївської міської ради Київської області.

1.12. Про внесення змін та затвердження  у новій редакції Статуту комунальної  установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Тетіївської міської ради Київської області.

1.13.  Про внесення змін та затвердження  структури та штатного розпису комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Тетіївської міської ради Київської області.

1.14. Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою на території Тетіївської територіальної громади.

1.15. Про затвердження Положення «Про порядок закріплення майна комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади на праві господарського відання чи оперативного управління.

1.16. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні для розміщення банкомату та інформаційно-платіжного терміналу.

1.17. Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону для Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

1.18. Про продовження договору оренди на аукціоні на частину нежитлового підвального приміщення по вул. Януша Острозького, 5 в м. Тетієві.

1.19. Про внесення змін до договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності, що перебувають в користуванні ТОВ «Тепломагістраль».

1.20. Про продовження договору оренди комунального майна Тетіївської міської ради для розміщення громадської приймальні народного депутата України Колюха Валерія Вікторовича

1.21. Про затвердження Переліку об’єктів  комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2021 році.

1.22.  Про продовження договорів оренди  комунального майна в селі Денихівка без проведення аукціонів.

1.23. Про повернення з господарського відання об’єкту нерухомого майна -приміщення старостату в селі Дзвеняче.

1.24. Питання в галузі земельних відносин.

1.25. Різне.

2. Відповідно до пункту 2 частини 3 статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретарю міської ради Наталії Іванюті,  розпорядження про скликання сесії ради довести до відома  депутатів і населення.

 

 

Міський  голова                                               Богдан  БАЛАГУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь