Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію пропускного режиму в приміщення Тетіївської міської ради під час запровадження карантинних обмежень «червоного рівня»

Дата: 11.11.2021 22:15
Кількість переглядів: 44

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

02 листопада 2021р.                   Тетіїв                                № 190 

Про організацію пропускного режиму в приміщення Тетіївської міської ради під час запровадження карантинних обмежень «червоного рівня»

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня               2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), рішення позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року (Протокол № 25), рішення позачергового засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року (Протокол №19).

 

  1. В.о. начальника управління адміністративних послуг виконавчого комітету Тетіївської міської ради (Лавренюк Альбіна В’ячеславівна) організувати роботу ЦНАПу згідно з вимогами рішення позачергового засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року (Протокол №19 пункту 4. - 4.5).

  2. Начальнику відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради (Дем`янчук Петро Володимирович) організувати виконання рішення позачергового засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року (Протокол №19 пункту 5), а саме облаштувати пропускний режим до приміщення Тетіївської міської ради та не допускати громадян без респіраторів або захисних масок, температурного скринінгу.

  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В.Й.

 

Міський голова                                            Богдан БАЛАГУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь