Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію харчування дітей у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Тетіївської ОТГ в 2018 році

Дата: 13.04.2018 14:44
Кількість переглядів: 36

 

 

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ТЕТІЇВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ТЕТІЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«05» квітня 2018 року                   м Тетіїв                                               № 42

 

Про організацію харчування дітей у загальноосвітніх

 та дошкільних навчальних

закладах Тетіївської ОТГ в 2018 році

 

  Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про охорону дитинства», «Про дошкільну освіту», «Про державний Бюджет України на 2018 рік», Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (із змінами), з метою забезпечення організації на належному рівні харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Тетіївської ОТГ

  1. Управлінню освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради:

1.1. Встановити протягом 2018 року норми харчування в навчальних закладах Тетіївської ОТГ в порядку постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», зокрема для вихованців дошкільних навчальних закладів у відповідності до норм харчування у дошкільних навчальних закладах для дітей старше одного року (додаток 1) та для учнів загальноосвітніх навчальних закладів встановити норми харчування в порядку норм харчування у загальноосвітніх навчальних закладах для одноразового харчування учнів (додаток 2).

  1.2. Забезпечити у відповідності до запитів батьків додатковим гарячим харчування за батьківські кошти вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів 1 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, в тому числі учнів, які відвідують групи продовженого дня.

  2. Встановити перелік пільгових категорій учнів, що забезпечуються протягом 2018 року безкоштовним харчуванням для наступних навчальних закладів Тетіївської ОТГ:

2.1. Загальноосвітніх навчальних закладів: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах, та учнів 1-11 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

2.2. Дошкільних навчальних закладів: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей в сім’ях яких сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму та громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

3. Харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та дошкільних підрозділах навчально-виховних об’єднань здійснити за рахунок місцевого бюджету та власних коштів батьків у таких співвідношеннях :

40 % коштів на харчування дітей за рахунок місцевого бюджету та 60 % за рахунок власних коштів батьків у міській місцевості.

60 % коштів на харчування дітей за рахунок місцевого бюджету та 40 % за рахунок власних коштів батьків у сільській місцевості.

4. Встановити знижку з плати батьків за харчування дітей з сімей, які мають троє і більше дітей в дошкільних навчальних закладах та дошкільних підрозділах навчально-виховних об’єднань у розмірі 50 %.

5. Управлінню фінансів Тетіївської міської ради забезпечити фінансування видатків у межах кошторисних призначень.

6. Розпорядження набирає чинності з 01.04.2018 року.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Подашевську Т. Л.

 

Міський голова                                        Р. В. Майструк

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь