Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію харчування дітей у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Тетіївської ОТГ в 2018 році

Дата: 13.04.2018 14:44
Кількість переглядів: 42

 

 

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ТЕТІЇВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ТЕТІЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«05» квітня 2018 року                   м Тетіїв                                               № 42

 

Про організацію харчування дітей у загальноосвітніх

 та дошкільних навчальних

закладах Тетіївської ОТГ в 2018 році

 

  Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про охорону дитинства», «Про дошкільну освіту», «Про державний Бюджет України на 2018 рік», Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (із змінами), з метою забезпечення організації на належному рівні харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Тетіївської ОТГ

  1. Управлінню освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради:

1.1. Встановити протягом 2018 року норми харчування в навчальних закладах Тетіївської ОТГ в порядку постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», зокрема для вихованців дошкільних навчальних закладів у відповідності до норм харчування у дошкільних навчальних закладах для дітей старше одного року (додаток 1) та для учнів загальноосвітніх навчальних закладів встановити норми харчування в порядку норм харчування у загальноосвітніх навчальних закладах для одноразового харчування учнів (додаток 2).

  1.2. Забезпечити у відповідності до запитів батьків додатковим гарячим харчування за батьківські кошти вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів 1 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, в тому числі учнів, які відвідують групи продовженого дня.

  2. Встановити перелік пільгових категорій учнів, що забезпечуються протягом 2018 року безкоштовним харчуванням для наступних навчальних закладів Тетіївської ОТГ:

2.1. Загальноосвітніх навчальних закладів: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах, та учнів 1-11 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

2.2. Дошкільних навчальних закладів: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей в сім’ях яких сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму та громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

3. Харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та дошкільних підрозділах навчально-виховних об’єднань здійснити за рахунок місцевого бюджету та власних коштів батьків у таких співвідношеннях :

40 % коштів на харчування дітей за рахунок місцевого бюджету та 60 % за рахунок власних коштів батьків у міській місцевості.

60 % коштів на харчування дітей за рахунок місцевого бюджету та 40 % за рахунок власних коштів батьків у сільській місцевості.

4. Встановити знижку з плати батьків за харчування дітей з сімей, які мають троє і більше дітей в дошкільних навчальних закладах та дошкільних підрозділах навчально-виховних об’єднань у розмірі 50 %.

5. Управлінню фінансів Тетіївської міської ради забезпечити фінансування видатків у межах кошторисних призначень.

6. Розпорядження набирає чинності з 01.04.2018 року.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Подашевську Т. Л.

 

Міський голова                                        Р. В. Майструк

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь