Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

Дата: 23.01.2017 17:48
Кількість переглядів: 85

Шановні тетіївчани!  Вітаю Вас з наступаючими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

    Минають останні дні 2016 року. Це був непростий період як для України, так і для кожної української родини. Незважаючи на оптимістичні прогнози, війна не закінчилася, економіка вперто не виходить з піке, зросли тарифи, вороги як зовнішні, так і внутрішні намагаються розвалювати країну, яка погрузла в корупції, рості злочинності та проблемах, що ростуть як гриби після дощу. Але в той же час все більше з'являється людей, які, розуміючи, що під лежачий камінь вода не тече,  кожну хвилину, годину, день, місяць напружено працювали, щоб змінити своє місто, свою країну, показуючи приклад іншим, що сила з'являється в боротьбі. Так, це був рік, насичений різними подіями – радісними і сумними, напруженою працею, боротьбою та звершеннями в результаті цієї боротьби, що робитимуть нас і країну сильною.

   Що вдалося Тетієву? Ми, нарешті, вийшли на фінішну пряму в непростому процесі затвердження нового Генерального плану Тетієва та встановлення нових меж міста, що дасть можливість збільшити надходження до бюджету та рівні можливості для всіх жителів міста, незважаючи на сильний опір внутрішніх ворогів. Вже найближчим часом земельна ділянка під міським ринком Тетієва, що використовувалася рейдерами в своїх приватних інтересах, перейде до громади Тетієва і до цього нам залишився лише один крок. А, відповідно, кошти надходитимуть до бюджету, а ринок, нарешті, стане комфортним як для продавців, так і для покупців.

Місто отримало новий парк "Казковий" на Чорнобильському масиві. Відновивши історичну справедливість, ми перенесли дату святкування Дня міста на перший тиждень травня, коли місто отримало самоврядування за Магдебурзьким правом та до 410-річниці з цієї дати встановили пам'ятник, пам'ятний знак на місці Ратуші та перейменували одну із вулиць міста на честь князя Януша Острозького, завдяки якому і відбулася така важлива для міста подія. Вперше за 30 років запрацював міський фонтан та був відновлений дитячий комплекс "Фортеця". Ми встановлювали дитячі майданчики, ремонтували дороги, відновлювали освітлення, замінювали та прокладали новий водогін, розчистили частину річки Дубравка, ставили нові зупинки, оновлювали техніку комунальних підприємств, продовжили відновлювати фасади будинків та продовжили комплекс робіт в усіх дитячих садочках міста. Тетіїв став восьмим містом, яке отримало містобудівні повноваження від Держархбудконтролю. Не обійшли стороною і спорт. Вкотре Тетіїв приймав Чемпіонат України з карате, чемпіонат Київської області з біатлону, а танцювальний колектив "Сузір'я" отримав можливість виступити на міжнародній арені в Польщі. В цьому році був започаткований Громадський бюджет, що дав можливість кожному жителю міста подати свій проект та у випадку його підтримки реалізувати його в місті. Було подано 28 проектів та майже 500 жителів прийняли участь в голосуванні. Це невелика частина того, що зроблено. А ще дуже багато заплановано та буде зроблено в наступному році. Це стало можливим, тому що ми думали не про проблеми і складнощі, а про шляхи їх вирішення та розвиток громади. Ось таким залишиться в історії міста 2016 рік.

   Я впевнений,  що в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте в 2016 році, побажати один одному світлих надій і щасливого майбутнього. Вірю, що Новий 2017 рік стане роком миру і солідарності в нашій країні, фінансового зростання, злагоди й єднання в кожній родині, в кожному регіоні, в кожному місті і селі. Хай рік, в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Бажаю усім міцного здоров’я та щастя, віри в процвітання нашої країни, адже я вірю, що Україна і українці заслуговують на кращу долю. Нехай збуваються мрії, нехай удачі й благодать приходять у кожен дім. Нехай ці традиційно світлі добрі свята Ваші сім’ї зустрінуть у теплій атмосфері, священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть гаразди і достаток.

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Міський голова Руслан Майструк 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь