Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДАТКОВІ КОШТИ, СПЛАЧЕНІ ОДНООСІБНИКАМИ, БУДУТЬ ПОВЕРНУТІ НА ПОТРЕБИ СЕЛА, ДЕ ВОНИ ПРОЖИВАЮТЬ

Дата: 15.04.2021 16:46
Кількість переглядів: 51

14 квітня в залі засідань міської ради відбулася нарада зі старостами Тетіївської територіальної громади.
☑️У ній взяв участь заступник начальника Тетіївської ДПІ ГУ ДПС у Київській області О.І. Чехіркін. Він обговорив зі старостами питання подання податкових декларацій одноосібниками, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської територіальної громади.
Доповідач нагадав, що згідно Конституції України такі одноосібники зобов’язані щорічно подавати до контролюючих органів за місцем реєстрації декларацію про свій дохід у порядку, встановленому законом. Для цього є граничні терміни, а саме, до 1 травня 2021 року.
Було наголошено, що в умовах пандемії вкрай важливо, щоб саме старости донесли до своїх односельців необхідність своєчасного декларування, адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету.
☑️На важливості вчасної сплати податків наголосив і міський голова Б.О. Балагура, який запевнив, що кошти, сплачені одноосібниками, які мешкають у тому чи іншому селі, будуть використані на потреби цього населеного пункту. Завдяки своєчасній сплаті податків одноосібниками буде можливість вирішити нагальні потреби того чи іншого села.
☑️У нараді також взяв участь начальник відділу обліку солдатів і сержантів Тетіївського територіального центру комплектації та соціальної підтримки В.В. Нижник, який ознайомив старост із особливостями ведення документації стосовно осіб, які стоять на військовому обліку.
☑️В.о. провідного спеціаліста інформаційного відділу виконкому міської ради Л.П. Іванченко проаналізувала висвітлення старостами їхньої діяльності в соцмережах. Вона наголосила на важливості того, щоб у кожного села була офіційна сторінка, де висвітлювалися важливі події, які відбуваються в населеному пункті, до жителів доносилася актуальна інформація та організовувався зворотній зв’язок з населенням громади.
☑️Заступник міського голови з гуманітарних питань Н.А. Дячук запропонувала старостам обговорити програму заходів, які здійснюватимуться в Тетіївській територіальній громаді з нагоди відзначення Дня Перемоги.
☑️Головний лікар КП КНП “ТЦПМСД” Тетіївської міської ради В.П. Думанський наголосив на важливості вакцинації населення громади від коронавірусної інфекції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь