Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІШОВ ІЗ ЖИТТЯ НАШ ТАЛАНОВИТИЙ ЗЕМЛЯК АНАТОЛІЙ СОБОЛІВСЬКИЙ

Дата: 23.04.2021 10:32
Кількість переглядів: 37

22 квітня 2021 року перестало битися серце нашого талановитого земляка, педагога, який виховав не одне покоління юних музикантів — Анатолія Петровича Соболівського.
Анатолій Петрович народився 26 травня 1950 року в Тетієві. Навчався в міській школі №2, потім вступив до Київського культурно-освітнього училища, яке закінчив у 1973 році. У цьому ж році він почав працювати методистом районного Будинку культури, заочно навчаючись у Київському державному педагогічному інституті ім. М. Горького.
З 1975 по 1980 рік працював музичним вихователем Тетіївського дитячого садка №2. Впродовж 1980 — 1996 років Анатолій Соболівський був викладачем по класу баяна Тетіївської музичної школи. З 1996 по 2005 роки перебував на посаді завідуючого відділом культури Тетіївської райдержадміністрації.
З 2007 по 2019 рік працював директором Тетіївської музичної школи, а з 2019 року і до останнього часу був викладачем музичної школи. Колеги поважали його як справжнього професіонала, мудру і досвідчену людину, учні любили, бо для кожного він знаходив тепле слово, вмів підтримати, підбадьорити. Жителі Тетіївщини знали Анатолія Петровича як талановитого співака і музиканта, який був постійним учасником різноманітних концертів і масових заходів.
Висловлюємо глибокий сум і співчуття рідним і близьким Анатолія Петровича з приводу його передчасної смерті. Завжди тяжко, коли йде з життя світла людина. Людина з великої літери, талановита, яскрава, справжня. Світла пам’ять про Анатолія Петровича Соболівського вічно житиме у наших серцях.
Міський голова Богдан Балагура, депутати Тетіївської міської ради, колектив виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь