Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІШОВ ІЗ ЖИТТЯ НАШ ТАЛАНОВИТИЙ ЗЕМЛЯК АНАТОЛІЙ СОБОЛІВСЬКИЙ

Дата: 23.04.2021 10:32
Кількість переглядів: 41

22 квітня 2021 року перестало битися серце нашого талановитого земляка, педагога, який виховав не одне покоління юних музикантів — Анатолія Петровича Соболівського.
Анатолій Петрович народився 26 травня 1950 року в Тетієві. Навчався в міській школі №2, потім вступив до Київського культурно-освітнього училища, яке закінчив у 1973 році. У цьому ж році він почав працювати методистом районного Будинку культури, заочно навчаючись у Київському державному педагогічному інституті ім. М. Горького.
З 1975 по 1980 рік працював музичним вихователем Тетіївського дитячого садка №2. Впродовж 1980 — 1996 років Анатолій Соболівський був викладачем по класу баяна Тетіївської музичної школи. З 1996 по 2005 роки перебував на посаді завідуючого відділом культури Тетіївської райдержадміністрації.
З 2007 по 2019 рік працював директором Тетіївської музичної школи, а з 2019 року і до останнього часу був викладачем музичної школи. Колеги поважали його як справжнього професіонала, мудру і досвідчену людину, учні любили, бо для кожного він знаходив тепле слово, вмів підтримати, підбадьорити. Жителі Тетіївщини знали Анатолія Петровича як талановитого співака і музиканта, який був постійним учасником різноманітних концертів і масових заходів.
Висловлюємо глибокий сум і співчуття рідним і близьким Анатолія Петровича з приводу його передчасної смерті. Завжди тяжко, коли йде з життя світла людина. Людина з великої літери, талановита, яскрава, справжня. Світла пам’ять про Анатолія Петровича Соболівського вічно житиме у наших серцях.
Міський голова Богдан Балагура, депутати Тетіївської міської ради, колектив виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь