Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІСЕННИЙ МАРАФОН "гОРДІМОСЯ ДРУЗІ, ЩО МИ УКРАЇНЦІ!"

Дата: 25.09.2017 10:30
Кількість переглядів: 41

22 вересня 2017 року в приміщенні Районного будинку культури о 14.00 год. відбувся всеукраїнський благодійний пісенний телевізійний марафон «Гордімося друзі, що ми Українці», присвячений 85-річчю утворення Київської області.

Гордістю для Тетіївщини стало те, що даний фестиваль започатковано і вперше проведено саме в м. Тетієві. Ініціатором проведення такого масштабного свята став Ярослав Гавюк.

Вщент заповнений зал гучними оваціями, як зустрічав так і проводжав кожного артиста. Ще однією гордість даного марафону став виступ наших земляків Оксани Бондаренко та Ярослава Гавюка.

Поети – піснярі, Вадим Крищенко та Олександр Демиденко стали почесними гостями марафону, оскільки майже кожна пісня котра лунала зі сцени написана цими талановитими поетами.

Фото без опису Фото без опису 

У пісенному марафоні прийняли участь близько 50 артистів України, котрі мають звання народних, заслужених та лауреати всеукраїнських і обласних конкурсів. Милозвучна українська пісня лунала на сцені протягом 5 годин.

Фото без опису Фото без опису

 Кожен учасник став володарем диплому та статуетки скрипічного ключа за участь в фестивалі, а також був нагороджений нагрудним знаком за благодійність.

 Фото без опису

В холі приміщення будинку культури була розміщена виставка картин Маріни Саркісян, петриківського розпису та "Вірменські хачкариі". З 23 вересня по 7 жовтня виставка експонуватиметься в Тетіївському районному народному історико-краєзнавчому музеї!

Фото без опису Фото без опису

На завершення грандіозного заходу на фоні "Рушника Національної єдності України" міським головою Русланом Майструком та головою Тетіївської районної державної адміністрації Наталією Троянською було  передано естафету проведення всеукраїнського благодійного пісенного телевізійного марафону «Гордімося друзі, що ми Українці» голові Драбівської районної ради (Черкаської області) Володимиру Дзезі. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь