Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Дата: 11.04.2019 10:09
Кількість переглядів: 33

10 квітня 2019 року було підписано меморандум про співпрацю між Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради, відділом «Тетіївське бюро правової допомоги» та Білоцерківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В рамках меморандуму сторони створюють умови для участі представників системи безоплатної правової допомоги в наданні громадянам, у тому числі неповнолітнім, які звернулись до будь-якої із сторін, необхідної безоплатної правової допомоги.
Це і надання правової інформації, надання консультацій і роз'яснень з правових питань, надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги, а також участь у здійснені заходів щодо захисту прав та законних інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, дітей, яким загрожує небезпека.
Сторони спільно проводитимуть правопросвітницькі заходи з питань, що відносяться до компетенції Служби у справах дітей та сім’ї, а також братимуть участь у заходах, організованих сторонами та їх партнерами.
Служба у справах дітей та сім’ї, у разі потреби громадян в отриманні правової допомоги, скеровує їх до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Сторони зазначили, що Меморандум про співпрацю допоможе створити кращі умови для отримання мешканцям Тетіївської ОТГ якісної безоплатної правової допомоги.

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь