Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРШЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ПЕРШОЇ СЕСІЇ ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ

Дата: 22.01.2018 10:16
Кількість переглядів: 419

18 січня 2018 року в приміщенні актового залу Тетіївської міської ради відбулось перше пленарне засідання першої сесії сьомого скликання Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади.
Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування» перше пленарне засідання відкрила голова міської виборчої комісії Уманець Тамара Григорівна.

На сесію прибуло 26 новообраних депутатів, голови сільських рад, що ввійшли до громади, керівники району та комунальних підприємств міста, жителі Тетієва та шановні гості - керівник офісу реформ та децентралізації влади у Київській області Удовиченко Володимир Петрович, директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України Мартін Гаррі Герольдович, музикант і шоумен Ігор Осипенко.

Фото без опису Фото без опису

Першим питанням сесії була інформація щодо підсумків виборів міського голови та визнання його повноважень. Тамара Григорівна зачитала результати виборів, згідно з якими, з результатом більш ніж 57% переміг Майструк Руслан Володимирович. Ним було проголошено присягу і прийнято чисельні привітання від шановних гостей, батьків, працівників міської ради та жителів міста.

Фото без опису Фото без опису


Наступним було питання про визнання повноважень новообраних депутатів. Присягу зачитав найстарший депутат Михалевич Іван Йосипович. Голова міської виборчої комісії та міський голова привітали всіх депутатів та вручили їм посвідчення.

Фото без опису Фото без опису

Далі роботу сесії очолив міський голова Руслан Майструк. Згідно з волевиявленням депутатів Тетіївської ОТГ секретарем Тетіївської міської ради став Денисюк Сергій Михайлович.

Фото без опису Фото без опису

Згідно з планом проведення першого пленарного засідання першої сесії депутатами Тетіївської міської ради було вирішено створити п’ять постійних комісій Тетіївської міської ради:
- з питань Регламенту депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та контролю за виконанням рішень міської ради та її виконавчого комітету;
- з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку міста;
- з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту;
- з питань торгівлі, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту і зв’язку;
- з питань регулювання земельних відносин, архітектури, будівництва та охорони здоров’я.

Фото без опису

Заступниками міського голови було затверджено Мащенка І. В., Коцерубу О. О., Подашевську Т.Л. Керуючою справами (секретарем) виконкому Тетіївської міської ради затверджено Погорілу І. В.
Також було утворено старостинські округи та затвердження в.о. старости. Усіма новообраними старостами було проголошено присягу, яку зачитав Фармагей В. В.- в. о. старости найбільшого старостинського округу.

Фото без опису Фото без опису

Депутатами Тетіївської міської ради було затверджено Положення про старосту, визначено чисельність виконавчого комітету міської ради та затверджено його персонального складу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь