Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Патронат над дитиною

Дата: 11.02.2022 10:56
Кількість переглядів: 10

В рамках укладеної угоди про співпрацю між Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості та соціальними партнерами - службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради та відділом соціального захисту населення Тетіївської міської ради щодо організації інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної роботи серед молоді та громадськості від 06.01.2022 року, сьогодні в Тетіївські  районній філії Київського обласного центру зайнятості 10.02.2022р. було проведено захід для осіб які перебувають на обліку в службі зайнятості щодо освоєння «нового професійного досвіду» - патронат над дитиною (патронатний вихователь).

Директор служби зайнятості Валентина КРИВОРУЧЕНКО, проінформувавши учасників  про співпрацю із службою у справах дітей та сім’ї  і відділом  соціального захисту, повідомила про суть і зміст патронату над дитиною та можливість  подання документів як кандидата у патронатні вихователі до служби з метою працевлаштування.

Начальник служби у справах дітей та сім’ї  виконавчого комітету Тетіївської міської ради Лариса Панченко назвала причини, які призводять сім’ю до складних життєвих обставин, що передують потраплянню дитини в складні життєві обставини та соціального сирітства. Саме з метою забезпечення прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками, створюються сім’ї  патронатних вихователів. Надала вичерпну інформацію поняття патронату над дитиною та порядок створення  і діяльності патронатного вихователя. Надала інформацію хто може бути  кандидатом у патронатні вихователі та які документи необхідно надати особам , які виявили бажання стати кандидатом у патронатні вихователі. Створення сім’ї патронатного вихователя – це не тільки можливість  врятувати чиюсь сім’ю , але й можливість вирішення проблеми власного працевлаштування з достойною грошовою винагородою. Адже патронатний вихователь за свою роботу , яку виконує за договором, отримує соціальну допомогу на дітей та грошове забезпечення.

В роботі заходу  взяла участь головний спеціаліст, інспектор з питань праці відділу соціального захисту населення Тетіївської міської ради Олена САВЛУК.

В кінці заходу безробітні ознайомились з наявними вакансіями в межах регіону та контактними даними  соціальних партнерів, отримали вичерпні відповіді на задані питання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь