Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оприлюднено результати громадського опитування щодо кандидатур на посади старост

Дата: 10.02.2022 11:51
Кількість переглядів: 65

9 лютого в залі засідань міської ради було оприлюднено результати громадського опитування щодо кандидатур на посади старост в трьох старостинських округах Тетіївської територіальної громади.
В період з 1 по 7 лютого відбулося письмове опитування жителів сіл, що увійшли до Кашперівського, Денихівського, П'ятигірського округів.
Відповідно до Порядку проведення громадського обговорення, кандидатура старости вважається погодженою з жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення отримала таку підтримку:
з кількістю жителів до 1500 - більше 20% голосів від загальної кількості жителів, що мають право голосу на виборах;
з кількістю жителів від 1500 до 10000 - більше 17% голосів.
Отже, в результаті опитування маємо такі результати:
в найбільшому Денихівському старостинському окрузі, кандидатуру ЛЮДМИЛИ ВОЛОДИМИРІВНИ СЛІПЕНЧУК підтримали 1500 жителів сіл Росішки, Голодьки, Дібрівки, Дубини, Високого, Стадниці, Тайниці, Горошкова, Денихівки, Клюків, Хмелівки, Ненадихи, Степового, що становить 21,3% голосів підтримки;
в Кашперівському старостинському окрузі кандидатуру СКРИПНИКА ВОЛОДИМИРА СТЕПАНОВИЧА підтримали 1552 жителі Кашперівки, Скибинець, Бурківців, Погребів, Кошева, Михайлівки, х. Перше Травня, Дзвенячого, Тарасівки, Теліжинець, що становить 31,5% голосів;
в П'ятигірському старостинському окрузі кандидатуру ОЛЕГА ІВАНОВИЧА РОЇКА, підтримали 712 жителів сіл П'ятигір, Галайок, Софіпіля, Черепина, Григорівки, Черепинки, Одайпіля, тобто 27,4% голосів від загальної кількості жителів.
Далі, відповідно до законодавства, питання про затвердження Л.В.СЛІПЕНЧУК, В.С.СКРИПНИКА, О.І.РОЇКА на посади старост буде винесено на чергову сесію Тетіївської міської ради .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь