Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОХОРОНА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.01.2021 12:27
Кількість переглядів: 48

20 січня 2021 року завдяки отриманої інформації від небайдужого громадянина було викрито грубе порушення Правил рибальства. Оперативно зреагувавши на звернення, працівниками міської ради та громадським інспектором з охорони довкілля України було затримано на Плоханівському водосховищі порушника, що здійснював вилов водних біоресурсів за допомогою заборонених знарядь лову – 13 одиниць екранів. За допомогою цих знарядь порушнику вдалося впіймати одного сазана, внаслідок чого державі заподіяно збитки в розмірі 306 гривень. Для встановлення особи порушника на місце події було викликано працівників поліції. На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи буде направлено до Тетіївського районного суду для притягнення порушника до відповідальності в порядку чинного законодавства та стягнення збитків. Заборонене знаряддя лову та водні біоресурси вилучено.

21 січня 2021 року знову ж таки реагуючи на звернення, про те що на Плоханівському водосховищі встановлено риболовні сітки, рейдовою групою із працівників міської ради, КП «Муніципальна варта» та громадським інспектором з охорони довкілля України проведено виїзд на місце події, де виявлено і вилучено 2 безгосподарські риболовні сітки, загальною довжиною 140 метрів. Встановити хто є власником браконьєрських знарядь так і не вдалося. Сітки були вилучені для подальшого знищення, а виявлену рибу в них повернуто до водойми.

Цього ж дня, спільно із працівниками ТОВ «Спеціальне товарне рибне господарство «Косівське» на Косівському водосховищі в районі  с. Погреби (де відведено місце для любительського рибальства) виявлено мешканця м. Біла Церква, який здійснював вилов риби на зимові жерлиці із загальною кількістю гачків, що перевищує більше п’яти на одного рибалку. На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Тетіївська міська рада закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

 

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь