Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГЛЯДОВА ЕСКУРСІЯ ЦЕНТРОМ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ НА БІЛОЦЕРКІВЩИНІ

Дата: 13.11.2019 10:30
Кількість переглядів: 35

Знання бюджетно-податкової політики держави, механізмів оподаткування, елементів податку є необхідними складовими економічної культури особистості, що дають змогу зрозуміти основні закони економічного розвитку.З метою доведення цих знань до молоді, керівництво Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області приділяє значну увагу заходам для студентів та школярів навчальних закладів Білоцерківщини.
Днями, до центру обслуговування платників завітали студенти першого та другого курсів Технолого - економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету освітньо-професійної програми «Економіка».
Начальниця Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Наталія Коновал коротко ознайомила студентів з основними напрямками роботи податківців та структурою загальнодержавних і місцевих податків. Не менш цікавим для молоді стало роз’яснення порядку отримання відшкодуваннясуми коштів, сплачених на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти.
На завершення зустрічі, Наталія Коновал провела екскурсію сучасним центром та розповіла про основні адміністративні послуги, які можна отримати безпосередньо у Центрах обслуговування платників за адресою проживання фізичних осіб або місцезнаходженням юридичних осіб.

Білоцерківського управління
ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь