Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБМЕЖЕННЯ ПЕРЕБУВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ У ВЕЧІРНІЙ ТА НІЧНИЙ ЧАС НА ВУЛИЦЯХ ТА В РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ БЕЗ СУПРОВОДУ БАТЬКІВ

Дата: 30.01.2020 09:31
Кількість переглядів: 143

З метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, керуючись статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення(ст. 180-1 «Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування», ст. 184 «Не виконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей»), Законом України ”Про охорону дитинства” (ст. 20-1 «Особливості перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування»), Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”(ст. 32 п.Б п.п. 7 “Організація роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх”), виконавчий комітет
В И Р І Ш И В:
1. Встановити обмеження перебування малолітніх та неповнолітніх дітей у вечірній час на вулицях міста Тетієва та старостинських округів Тетіївської ОТГ без супроводу батьків чи законних представників:

З 01.05. до 01.10 (літній період)

до 9-ти років – до 21.00
до 14-ти років – до 22.00
до 18-ти років – до 23.00

з 01.10 до 01.05 (зимовий період)

до 9-ти років – до 19.00
до 14-ти років – до 20.00
до 18-ти років – до 22.00

2. Обмежити перебування дітей до 18-ти років у закладах сфери розваг або закладах громадського харчування, а також в інших громадських місцях дітей без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють з 22.00 до 6.00 години.

3. Відповідальність за перебування дітей у закладах сфери розваг, або закладах громадського харчування з 22.00 до 6.00 без супроводу принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність, покласти на адміністрацію вищевказаних закладів та батьків.

4. Зобов’язати керівників, власників, орендарів об’єктів торгівлі (магазинів, кафе, барів, літніх майданчиків) забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-ти років.

5. Зобов’язати управління освіти провести профілактичну роботу в навчальних закладах Тетіївської ОТГ з батьками щодо виконання даного рішення та попередити про особисту відповідальність згідно чинного законодавства ( ст. 184 КУпАП ).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь