Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нова українська школа – простір освітніх можливостей

Дата: 11.09.2018 15:10
Кількість переглядів: 52

 

Нова українська школа – простір освітніх можливостей

Особливістю Нової української школи є, організація такого освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини. З Цією метою змінюється просторово-предметне оточення, програми та засоби навчання. У Новій українській школі зростає частка  командної, групової діяльності у педагогічному процесі. Відповідно урізноманітнюються варіанти організації навчального простору в класі. Крім класичних варіантів, використовуються мобільні робочі місця, які легко трансформувати для групової роботи. Організація освітнього простору навчального кабінету потребує оновлення навчального обладнання, що здійснюється через  осередок навчально-пізнавальної діяльності з відповідними меблями.

Освітній простір організовується таким чином, щоб учитель міг спостерігати за діяльністю дітей в усіх осередках, а діти мали можливість безпечно переміщуватися в класній кімнаті та мали місце для зберігання особистих речей.

Приємно, що в усі навчальні заклади Тетіївської ОТГ, враховуючи  особливості освітнього середовища Нової української школи, 10.09.2018р. були завезені шкільні меблі на суму 212,1тис.грн. державного бюджету та 52,17тис.грн. з місцевого бюджету, що виготовлені відповідно до чинних в Україні стандартів та відповідають таким вимогам:

одномісні столи і парти, заокруглені кути стільниць, спинок та сидінь, відсутні гострі кути, матова поверхня стільниці; стільниці мають виріз з боку, ближнього до учня; відповідні розміру ростової групи.

Ми прагнемо по-сучасному облаштувати освітній простір закладів освіти, що дасть змогу реалізувати сучасні підходи до навчання, виховання та розвитку учнів.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь