Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

начальник відділу освіти Вадим Васютинський побував у КЗ “Тетіївський ОЦ-ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №3” та обговорив з педагогічним колективом проблему вакцинації

Дата: 13.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 26

В Україні з початком осені погіршилася ситуація із захворюваністю на COVID-19. Наприклад, за 8 вересня було зафіксовано більше 3,6 тисяч нових випадків – в останній раз такий показник фіксували ще в травні. Через це вже найближчим часом вся країна перейде з “зеленої” в “жовту” зону карантину.
У «жовтій» зоні працювати у звичайному режимі зможуть школи, в яких вакцинували мінімум 80% персоналу (підходить і одна доза) і менше 50% учнів і персоналу знаходяться на самоізоляції. Якщо норма про вакцинацію не дотримана – доведеться перейти на дистанційне навчання.
У нашій громаді наразі не в усіх навчальних закладах вакцинована така кількість освітян. Тому керівники освітньої галузі звертаються до вчителів з проханням вакцинуватися, аби навчальний процес міг проводитися в звичному режимі.
Так, сьогодні начальник відділу освіти Вадим Васютинський побував у КЗ “Тетіївський ОЦ-ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №3” та обговорив з педагогічним колективом проблему вакцинації . На сьогоднішній день у школі вакциновано менше 40% працівників, тому при переході нашого регіону у “жовту зону” доведеться переходити на дистанційне навчання.
Під час зустрічі було досягнуто домовленості, що адміністрація школи складе список бажаючих вакцинуватися, а керівництво громади посприяє тому, щоб відправити до навчального закладу мобільну бригаду і провести вакцинування

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь