Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

Дата: 21.09.2017 13:54
Кількість переглядів: 54

   Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але сьогодні на Сході держави ведуться бойові дії і колись такі прості слова з побажаннями миру стали головними і визначальними у житті кожного українця зі Сходу і Заходу, Півночі і Півдня.

   Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 вересня Міжнародним днем миру, днем загального припинення вогню і відмови від насильства. В Україні свято було закріплене на законодавчому рівні та отримало назву «День миру в Україні» відповідно до указу Президента України №100 від 5 лютого 2002 року. Дане свято закликає людей задуматись не лише про мир, але і зробити щось заради нього.

   У цей день кожна людина замислюється над тим, а що вона особисто зробила заради миру і злагоди хоча б у своєму оточуючому світі.

   Шановні Тетіївчани, я переконаний, миру та стабільності насправді прагнуть усі українці. Саме сьогодні разом з усіма народами світу українці моляться за мир на Землі.

Фото без опису

     У Міжнародний день Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру в нашій рідній Україні!

З повагою, міський голова.                                                                                Руслан Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь