Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІСЯЦЬ КАРАНТИНУ ДЛЯ ЕНЕРГЕТИКІВ КИЇВОБЛЕНЕРГОісяць: ПОНАД 4 ТИСЯЧІ УСУНУТИХ АВАРІЙ ТА 148 ТИСЯЧ КОНСУЛЬТАЦІЙ

Дата: 16.04.2020 15:30
Кількість переглядів: 66

 

 

 

 

Київська область, 16 квітня 2020

За 1 місяць карантину Київобленерго відновило електропостачання більше 236 тисячам клієнтам області. Співробітники компанії опрацювали більше 148 тисяч звернень клієнтів через дистанційні сервіси. Аварійні бригади компанії, оператори кол-центру, адміністратори соцмереж працюють 24х7, щоб перебування наших клієнтів на карантині було комфортним, а електропостачання – безперебійним.

За період карантину працівники Київобленерго ліквідували понад 4 тис. аварій. Завдяки злагодженій роботі енергетиків світло оперативно повернули 236 тис. клієнтам Київщини.

«Наші працівники продовжують безперервно працювати, аварійно-відновлювальні роботи ми проводимо цілодобово. За місяць карантину наші фахівці провели 4320 ремонти та особливу увагу приділили стабільній роботі медичних установ. Працівники компанії перевірили справність роботи енергообладнання Київобленерго, що живить 154 установи медичної інфраструктури та підтвердили його належний стан», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

З 17 березня Київобленерго перейшло на дистанційне обслуговування клієнтів. Тільки за один місяць карантину наші фахівці опрацювали 148 051 звернень клієнтів через дистанційні сервіси. Найпопулярнішим серед наших клієнтів є телефон – ми отримали 143 тис. телефонних дзвінків. Далі електронна пошта – ми отримали 3 695 тис. електронних листів від клієнтів. Через сторінку Facebook до нас звернулись 402 рази.

Скористатися дистанційними сервісами можна на сайті компанії, за телефонами кол-центру, а також по електронній пошті і на офіційній сторінці у Facebook. Це більш зручний формат обслуговування, який економить час клієнта і не вимагає його особистої присутності.

Адміністративний персонал компанії майже повністю переведений на дистанційний режим роботи, виробничий персонал продовжують працювати і забезпечувати безперервність виробничого процесу. Всі вони оснащені необхідними засобам захисту: антисептиками, масками, дезінфекторами. Організовано транспортування співробітників на робочі місця без використання громадського транспорту. Вжиті заходи дозволили відпрацювати перші тижні карантину без серйозних збоїв в роботі.

Київобленерго закликає своїх клієнтів залишатися вдома. Компанія працює і робить все можливе, щоб в будинках мешканців області було світло і комфортно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь