Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІС ТЕТІЇВ - 2015

Дата: 16.06.2017 11:30
Кількість переглядів: 19

  «Краса жіноча незбагненна, її ніяк не передать.
                                                                                                                                          Чарує полум’ям безмежним, що й у ночі не можна спать.
                                                                                                                            Вона краса і берегиня, вона продовження твоє,
                                                                                                                                         Вона – це всесвіт не вловимий, що зараз поруч тебе є!!!»
 
   5-го грудня 2015 року за організації виконавчого комітету Тетіївської міської ради в приміщенні РБК відбулась щорічна конкурсно-розважальна програма «Міс Тетіїв - 2015р.».
В один час, в одному місці зустрілись чорненькі, русяві, казково-прекрасні, і по - дитячому чисті  8-м чарівних дівчат, а саме:  Булика Діана - учениця 8-го класу (ЗОШ №1), Шпак Марина, Костюк Інна - учениці 10 класу та Колос Анастасія - учениця 9-го класу (Тетіївського НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів»), Капустіна Анастасія та Заборська Анастасія учениця 9-го класу (Тетіївського НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – природничо – математичний ліцей»), Бадовська Анна та Селіщева Ірина  - учениця 8-го класу (ЗОШ №3).
   Почесну роль суддів, справжніх експертів і цінителів жіночої краси  з гідністю несли – міський голова Руслан Майструк, секретар міської ради – Ірина Погоріла,  Голова районної організації «Аграрна партія України» - Юрій Демцюра, провідний методист РБК та депутат Тетіївської міської ради  – Надія Шибицька, провідний державний інспектор територіального відділу в Управлінні охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Київській області - Роман Гринюк та перша леді м. Тетієва  - Ольга Майструк.
   У ході конкурсу суддівська колегія не одноразово переконувалась, що краса дівоча це не тільки її зовнішність, але й багатий внутрішній світ: тактовність, вміння виражати свою думку та ступінь освіченості. Тому чи не найбільшою проблемою для журі стало питання визначення найкращої учасниці, яка з гідністю протягом всього року нестиме почесне звання «МІС ТЕТІЇВ 2015».
    Почесне звання І-а віце Міс та  ІІ-а віце Міс отримали Колос Анастасія та Селіщева Ірина. Без сумніву, кожна з учасниць була достойна стати першою, але власницею титулу Міс Тетіїв 2015 стала лише одна – Костюк Інна, учениця 10-го класу Тетіївського НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів». Вона з гідністю була удостоєна найвищого звання та з рук Міс Тетіїв 2014, Коломієць Катерини отримала корону і кубок, які з честю передасть наступного року майбутній «Міс Тетіїв 2016». 
    Всі учасниці були нагороджені різними титулами та цінними подарунками,  спонсорами котрих став Виконавчий комітет Тетіївської міської ради на чолі з міським головою Русланом Майструком. Юлія Кущенко, директор Тетіївського міського молодіжного центру «Креатив» вручила всім учасницям сертифікати на безкоштовне відвідування молодіжного центру. 
    Прекрасну декорацію було створено за спонсорської допомоги Голови районної організації «Аграрної партії України» - Юрія Демцюри, конфетті шоу люб’язно надала приватний підприємець Алла Кущенко, котра подарувала це шоу Анні Бадовській. А також фінансову допомогу на організацію даного свята надала Молодіжна організація «Молодь Тетіївщини».  Особливі слова подяки організатори свята шлють Олені Савлук, працівниці магазину «Софійка», за посильну допомогу в організації свята. 
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь