Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«МІС ТЕТІЇВ – 2014»

Дата: 18.04.2017 15:30
Кількість переглядів: 100

Я просто жінка… Суміш сміху й сліз,
Фонтан емоцій, джерело любові.
Я загадка, незвіданість, ескіз,
Рожеві сни і мрії кольорові.
Я просто жінка… Та в усі віки
В моє ім’я творили і вмирали,
З небес зривали в пристрасті зірки,
Співали солов’ї нічні хорали.
Я просто жінка…
   24 жовтня в приміщенні  РБК відбулося щорічне феєричне шоу «Міс Тетіїв – 2014»!!! Тетіївщина здавна славиться красунями. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю.
   Тим паче, коли краса кожної дівчини відзначена не тільки зовнішніми рисам, але й властивостями її душі. Часом ця краса так торкається нашого серця, що ми задовольняємось правом просто милуватись нею.Тому конкур був незвичайний. «Міс Тетіїв – 2014» -  це конкурс краси та талантів, який був присвячений 500-річчю від Дня заснування міста Тетієва.
   На сцені в один час, в одному місці зустрілися чорненькі, русяві, казково- прекрасні, і по дитячому чисті 7-м чарівних дівчат, а саме: Кравчук Богдана,  Ліщинська Вікторія, Пінчук Аліна, Коломієць Катерина, Іванюта Віта, Туренко Сніжана та Ловга Юлія.
   Почесну роль суддів, справжніх експертів і цінителів жіночої краси  з гідністю несли – міський голова Майструк Руслан Володимирович, приватний підприємець – Мусік Анатолій Миколайович, секретар міської ради – Погоріла Ірина Володимирівна, методист РБК – Каткова Світлана Володимирівна, помічник депутата КОР Голуба Р.Т. – Козлов Сергій Сергійович та начальник відділу культури та туризму – Шамро Катерина Іванівна. 
   У ході конкурсу суддівська колегія не одноразово переконувались, що краса дівоча це не тільки її зовнішність, але й багатий внутрішній світ.Її тактовності, вміння виражати свою думку та ступінь освіченості.Тому чи не найбільшою проблемою для журі стало питання визначити найкращу учасницю, яка з гідністю протягом всього року нестиме почесне звання «МІС ТЕТІЇВ 2014».
   Всі учасниці були нагороджені різними титулами та цінними подарунками. Почесне звання І-а віце міс та  ІІ-а віце міс отримали Ліщинська Вікторія та Іванюта Віта. Без сумніву, кожна з учасниць була достойна стати першою. Але власницею титулу Міс Тетіїв 2014 стала лише одна – Коломієць Катерина, учениця 10-го класу Тетіївської гімназії. Вона з гідністю була удостоєна найвищого звання та з рук Міс Тетіїв 2013 отримала корону і кубок, які з гідністю передасть наступного року майбутній «Міс Тетіїв 2015». 
Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь