Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«МІС ТЕТІЇВ – 2014»

Дата: 18.04.2017 15:30
Кількість переглядів: 127

Я просто жінка… Суміш сміху й сліз,
Фонтан емоцій, джерело любові.
Я загадка, незвіданість, ескіз,
Рожеві сни і мрії кольорові.
Я просто жінка… Та в усі віки
В моє ім’я творили і вмирали,
З небес зривали в пристрасті зірки,
Співали солов’ї нічні хорали.
Я просто жінка…
   24 жовтня в приміщенні  РБК відбулося щорічне феєричне шоу «Міс Тетіїв – 2014»!!! Тетіївщина здавна славиться красунями. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю.
   Тим паче, коли краса кожної дівчини відзначена не тільки зовнішніми рисам, але й властивостями її душі. Часом ця краса так торкається нашого серця, що ми задовольняємось правом просто милуватись нею.Тому конкур був незвичайний. «Міс Тетіїв – 2014» -  це конкурс краси та талантів, який був присвячений 500-річчю від Дня заснування міста Тетієва.
   На сцені в один час, в одному місці зустрілися чорненькі, русяві, казково- прекрасні, і по дитячому чисті 7-м чарівних дівчат, а саме: Кравчук Богдана,  Ліщинська Вікторія, Пінчук Аліна, Коломієць Катерина, Іванюта Віта, Туренко Сніжана та Ловга Юлія.
   Почесну роль суддів, справжніх експертів і цінителів жіночої краси  з гідністю несли – міський голова Майструк Руслан Володимирович, приватний підприємець – Мусік Анатолій Миколайович, секретар міської ради – Погоріла Ірина Володимирівна, методист РБК – Каткова Світлана Володимирівна, помічник депутата КОР Голуба Р.Т. – Козлов Сергій Сергійович та начальник відділу культури та туризму – Шамро Катерина Іванівна. 
   У ході конкурсу суддівська колегія не одноразово переконувались, що краса дівоча це не тільки її зовнішність, але й багатий внутрішній світ.Її тактовності, вміння виражати свою думку та ступінь освіченості.Тому чи не найбільшою проблемою для журі стало питання визначити найкращу учасницю, яка з гідністю протягом всього року нестиме почесне звання «МІС ТЕТІЇВ 2014».
   Всі учасниці були нагороджені різними титулами та цінними подарунками. Почесне звання І-а віце міс та  ІІ-а віце міс отримали Ліщинська Вікторія та Іванюта Віта. Без сумніву, кожна з учасниць була достойна стати першою. Але власницею титулу Міс Тетіїв 2014 стала лише одна – Коломієць Катерина, учениця 10-го класу Тетіївської гімназії. Вона з гідністю була удостоєна найвищого звання та з рук Міс Тетіїв 2013 отримала корону і кубок, які з гідністю передасть наступного року майбутній «Міс Тетіїв 2015». 
Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь