Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАСШТАБНЕ ПЕРЕНАВЧАННЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 21.06.2018 10:09
Кількість переглядів: 59

Держава подбала про якісну підготовку вчителів до змін.

Відповідно до Наказу МОН, затвердженої типової  програми підвищення кваліфікації  вчителів, що складається з дистанційного онлайн - курсу на порталі EdEra та трьох очних сесій. З 1 лютого  розпочалась   активна фаза навчання в межах дистанційного курсу  та  спеціально підготовлені тренери закріплюватимуть знання педагогів на практиці.

16-17 лютого,  29-31 березня та 11-15 червня 2018 року відбулися  очні сесії  навчання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти району, які будуть працювати з учнями 1-х класів у 2018/2019 навчальному році відповідно до вимог нового змісту початкової освіти Нової української школи, які провела тренер Бальчук Людмила Миколаївна (вчитель Голодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист).

Заняття з елементами тренінгу було спрямовані на вдосконалення компетентності педагогів щодо саморозвитку та успішної самореалізації в професійній діяльності на основі чітко визначених засад Концепції Нової української школи. Шляхом інтерактивного інформування учасники мали можливість розширити знання, отримані під час роботи за модулями онлайн-курсу на платформі EdEra.

Виконавши руханки, учителі об’єдналися для подальшої роботи у группах  та сформували «очікування” від роботи під час сесій.

Через взаємодію в командах педагоги  опрацювали інформаційний матеріал, переглянули ідео фрагменти, підготовлені Міністерством освіти і науки, щодо створення психологічно безпечного  й фізично комфортного освітнього середовища,  удосконалювали практичні вправи та вміння відповідно до вимог нового змісту початкової освіти.         

 З метою забезпечення новітніх підходів до організації предметно-формувального середовища у закладах загальної середньої освіти району учителі переглянули слайдові презентації  та виробили корисні поради щодо змін в організації фізичного простору. Також відбулося ознайомлення з організацією освітнього середовища.  

На короткий час „ставши дітьми”, педагоги виконували завдання, які допомагають встановити взаємодію з учнями та навчити їх комунікації, забезпечують природній і зрозумілий освітній процес.

Приємно відмітити професійну якість колег, їх бажання і вміння змінюватися. Разом з тренером були проведені тренінги, які допомогли вчителям поринути в суть змін.

Всі вчителі, а їх 21 особа, активні, творчі, талановиті, мобільні, а саме головне-вони самі прагнуть змін.

Тож шановні батьки, не хвилюйтеся, не бійтеся, ваші діти потраплять в надійні руки!

Методист  МК  Шляхтиченко Т.Д.

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь