Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАСШТАБНЕ ПЕРЕНАВЧАННЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 21.06.2018 10:09
Кількість переглядів: 63

Держава подбала про якісну підготовку вчителів до змін.

Відповідно до Наказу МОН, затвердженої типової  програми підвищення кваліфікації  вчителів, що складається з дистанційного онлайн - курсу на порталі EdEra та трьох очних сесій. З 1 лютого  розпочалась   активна фаза навчання в межах дистанційного курсу  та  спеціально підготовлені тренери закріплюватимуть знання педагогів на практиці.

16-17 лютого,  29-31 березня та 11-15 червня 2018 року відбулися  очні сесії  навчання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти району, які будуть працювати з учнями 1-х класів у 2018/2019 навчальному році відповідно до вимог нового змісту початкової освіти Нової української школи, які провела тренер Бальчук Людмила Миколаївна (вчитель Голодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист).

Заняття з елементами тренінгу було спрямовані на вдосконалення компетентності педагогів щодо саморозвитку та успішної самореалізації в професійній діяльності на основі чітко визначених засад Концепції Нової української школи. Шляхом інтерактивного інформування учасники мали можливість розширити знання, отримані під час роботи за модулями онлайн-курсу на платформі EdEra.

Виконавши руханки, учителі об’єдналися для подальшої роботи у группах  та сформували «очікування” від роботи під час сесій.

Через взаємодію в командах педагоги  опрацювали інформаційний матеріал, переглянули ідео фрагменти, підготовлені Міністерством освіти і науки, щодо створення психологічно безпечного  й фізично комфортного освітнього середовища,  удосконалювали практичні вправи та вміння відповідно до вимог нового змісту початкової освіти.         

 З метою забезпечення новітніх підходів до організації предметно-формувального середовища у закладах загальної середньої освіти району учителі переглянули слайдові презентації  та виробили корисні поради щодо змін в організації фізичного простору. Також відбулося ознайомлення з організацією освітнього середовища.  

На короткий час „ставши дітьми”, педагоги виконували завдання, які допомагають встановити взаємодію з учнями та навчити їх комунікації, забезпечують природній і зрозумілий освітній процес.

Приємно відмітити професійну якість колег, їх бажання і вміння змінюватися. Разом з тренером були проведені тренінги, які допомогли вчителям поринути в суть змін.

Всі вчителі, а їх 21 особа, активні, творчі, талановиті, мобільні, а саме головне-вони самі прагнуть змін.

Тож шановні батьки, не хвилюйтеся, не бійтеся, ваші діти потраплять в надійні руки!

Методист  МК  Шляхтиченко Т.Д.

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь