Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Київська область у ТОП-5 лідерів зі встановлення домашніх сонячних електростанцій

Дата: 11.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 32

 

Київська область у ТОП-5 лідерів зі встановлення домашніх сонячних електростанцій
 
Понад 297 домашніх сонячних електростанцій підключили до мереж ДТЕК Київські регіональні електромережі за шість місяців 2020 року. Тепер в Київській області понад 2 тисячі просьюмерів*. Найбільше виробників «зеленої» енергії – домогосподарства у Києво-Святошинському районі – 344, Броварському – 263 та Бориспільському - 235.
 
«ДТЕК Київські регіональні електромережі забезпечує безперешкодний доступ до інфраструктури мереж для всіх клієнтів. З початку року компанія підключила 297 домашніх електростанцій. Це наш внесок у декарбонізацію української енергетики, збереження навколишнього середовища і формування екологічного майбутнього для нових поколінь», - зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.
 
За інформацією Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України за шість місяців 2020 р. домогосподарства встановили більше 25,6 тис. СЕС загальною потужністю 658 МВт. Київська область входить до 5 лідерів, де спостерігається найбільша кількість СЕС приватних домогосподарств. Так, у Дніпропетровській – 3 398, Тернопільській – 2200, Київській – 2082, Івано-Франківській - 1900 та Закарпатській областях - 1600.
 
Швидко і зручно подати заявку на приєднання можна на сайті компанії. Отримати консультацію з питань приєднання можна зателефонувавши до кол-центру за телефонами (044) 459-07-40, (067) 495-70-40 або пишіть у Facebook.
 
*Домогосподарства з домашніми сонячними електростанціями до 50 кВт, які самостійно виробляють для своїх потреб електроенергію, а надлишок продають в мережу, отримали назву - просьюмери (від англ. Prosumer, producer - виробник + consumer - споживач).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь