Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Дата: 03.11.2022 08:27
Кількість переглядів: 11

Федерація роботодавців України у партнерстві з EU4Skills та job-порталом GRC.UA розпочинає проведення опитування підприємств, бізнесу щодо наявного дефіциту кваліфікованого персоналу, актуальних вакансій та проблем, потреб у навчанні та співпраці з закладами освіти!
Попит на ринку праці та потреби підприємств у персоналі. Які затребувані кваліфікації, навички?  Що змінилося та відбувається зараз на ринку праці?
Запрошуємо Вас долучитись до опитування та поділитись своєю думкою, щодо оцінки потреб підприємств. Ваша участь в опитуванні є дуже важливою, оскільки надана інформація допоможе визначити актуальні потреби бізнесу та необхідні напрямки для підготовки  та подальшого розвитку персоналу.
Взяти участь у дослідження можна за посиланням: https://inpoll.org/logon.php?mass=1&code=VDbBp1rKMO2P1vAHOxujmj4NkR3loqzZ&lang=ukr.
Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на участь в опитуванні. Ваші відповіді сприятимуть повноті та об’єктивності дослідження.
Результати опитування будуть використані виключно в узагальненому вигляді з метою обґрунтування обсягів та удосконалення програм навчання молоді та дорослих.
До відома: всі надані Вами відповіді конфіденційні. Вони будуть використані тільки в статистичних цілях і не будуть передаватись ніяким іншим установам, організаціям або третім особам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь