Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крок у професійне майбутнє

Дата: 03.10.2018 15:23
Кількість переглядів: 36

                                              Крок у професійне майбутнє

             01 жовтня 2018 року золота осіння погода сприяла  тому, що учні - старшокласники Тетіївської ЗОШ 1-111 ступенів  №3,  які мають намір вступати до вищих навчальних закладів, побували на профорієнтаційному заході  «Крок у професійне майбутнє» у   Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», який організувала вчитель хімії Власенко Оксана. Сприяли організації заходу : спеціаліст з профорієнтації та профнавчання Тетіївського районного центру зайнятості Студзінська Оксана, вчитель зарубіжної літератури Виноградова Галина та   батьки учнів .

             Пізнавальну лекцію  та екскурсію по аудиторіях та лабораторних кімнатах інституту,  проводила викладач кафедри електрохімії – Мірошниченко Юлія.

Учням було продемонстровано багато різних  цікавих та повчальних дослідів  та експериментів  по хімії. Школярі  мали можливість  поспілкуватися  з викладачами, студентами інституту,  замислилися над вибором своєї майбутньої професії та на мить відчули себе студентами університету.  Напам’ять учні  зробили фото біля  корпусів університету, пам’ятника Дмитра  Менделєєва, осіннього парку .     

Екскурсія  пройшла цікаво та була досить пізнавальною. Вибір вашого  професійне майбутнього  за вами, дорогі старшокласники, в якому ми, дорослі:батьки, вчителі,спеціалісти з радістю вам допомагаємо!

Провідний спеціаліст

Тетіївського РЦЗ

 Оксана  Студзінська

         5-13-62

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь