Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 25.02.2020 13:56
Кількість переглядів: 106

У Київській області через сильний вітер знеструмлені 26 населених пунктів. Енергетики відновлюють електропостачання та нагадують про правила безпеки

Київська область, 24 лютого 2020

Через сильні пориви вітру до 22 метрів в секунду, місцями - 25 метрів в секунду, у Київській області знеструмлені 20 ліній електропередач та 406 трансформаторних підстанцій. Без світла опинились 26 населених пунктів повністю та 32 частково. Більше за інші від негоди постраждали Іванківський та Переяслав-Хмельницький райони.

Аварійні бригади Київобленерго працюють у посиленому цілодобовому режимі, щоб оперативно ліквідувати пов'язані з непогодою аварійні відключення. Наразі у відновленні електропостачання задіяні 40 бригад із 120 енергетиків, залучено 40 одиниць техніки.

Київобленерго звертається до мешканців області з проханням бути уважними та обережними в зв’язку з різким погіршення погодних умов.

Енергетик нагадують про необхідність дотримання правил електробезпеки:

- не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи по відновленню електропостачання повинні виконувати лише фахівці компанії;

- при виявленні будь-яких пошкоджень електроустановок повідомте фахівців районних підрозділів або за телефоном кол-центру (044) 459-07-40; (067) 495 70 40. Звертаємо вашу увагу, що з об’єктивних причин, можлива велика кількість дзвінків, відповідно абоненти  можуть не додзвонитися до кол-центру. Тому, у разі неможливості з’єднання з оператором кол-центру, ви завжди маєте можливість скористатися меню самообслуговування - залишивши голосове повідомлення. Щоб залишити голосове повідомлення, вам необхідно зателефонувавши до кол-центру обрати меню самообслуговування натиснувши «1» - «Меню самообслуговування», далі «4» - «Прийом пропозицій» та «1» - «Залишити усне повідомлення». Залишаючи повідомлення, просимо чітко зазначати адресу або особовий рахунок, контактний номер телефону та суть вашого звернення.

Також, інформацію про аварійні відключення в режимі онлайн можна переглянути на сайті компанії у розділі «Відключення – Аварійні відключення».

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес за розподілом електроенергії і експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK реалізує проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. Співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь