Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівцями Тетіївської районної філії проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості

Дата: 30.10.2021 15:01
Кількість переглядів: 8

29.10. 2021  року  фахівцями Тетіївської районної філії проведено Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості - який  ознайомив осіб що перебувають на обліку в центрі зайнятості з основними послугами державної служби зайнятості, перевагами легальної зайнятості та ризиками нелегальної трудової міграції, гендерними аспектами на ринку праці та електронними сервісами державної служби зайнятості та регіональним станом на ринку праці.
На захід завітали: відповідальна особа  за співпрацю із службою зайнятості  від виконавчого комітету Тетіївської міської ради головний спеціаліст інспектор з питань праці - Олена Савлук та головний спеціаліст відділу забезпечення поповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління ГУ ПФУ в Київській області – Валентина  Яблонська.
 Фахівці  розповіли безробітним про важливість легальної зайнятості для реалізації своїх трудових прав та забезпечення оптимального рівня свого майбутнього.
Олена Савлук зауважила учасникам, що вони повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору. У разі порушення роботодавцем вимог законодавства про працю кожен громадянин має право звернутися до Управління Держпраці, до суду за захистом своїх конституційних прав або зателефонувати на Урядову «гарячу лінію» - 1545 із пропозиціями, заявами чи скаргами.
Валентина  Яблонська довела до відома  присутніх в залі про негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах», використання найманої праці без оформлення  трудових відносин та вплив таких ситуацій на страховий стаж. Розповіла про, пенсійний вік, важливість страхового стажу на момент виходу на пенсію, та шляхи його збільшення.
Виступаючі роздали безробітним роздатковий матеріал та  буклети.  Відбулося жваве обговорення даних питань і дані вичерпні відповіді на запитання безробітних.
Директор Тетіївської районної філії КОЦЗ Валентина  Криворученко звернула увагу безробітних на питання обслуговування в період знаходження в  «червоні зоні»  Київської області в зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації та порядок обслуговування безробітних в цей період.
Протягом тижня фахівцями  служби зайнятості проведено 6 заходів для осіб які перебувають на обліку.  До заходів служби зайнятості залучено 48 осіб.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь