Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЕНЕРГЕТИКИ КИЇВОБЛЕНЕРГО ЛІКВІДУЮТЬ НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Дата: 15.06.2020 16:02
Кількість переглядів: 50

Енергетики Київобленерго ліквідують наслідки негоди: вже відновили електропостачання у 107 населених пунктах знеструмлених повністю та у 124, що постраждали частково

Київська область, 15 червня 2020

Протягом вихідних 13-14 червня через сильний дощ та грозу відбулися масові відключення електроенергії у Київській області. Співробітники Київобленерго оперативно ліквідували наслідки негоди. Вже світло повернули 107 містам і селам, які були знеструмлені повністю та у 124, що постраждали частково. Відремонтували 100 лінії та 2280 трансформаторних підстанцій. Найбільше від негоди постраждали населені пункти у Бородянському, Макарівському та Переяслав-Хмельницькому районах.

Станом на 11.30 годину 15 червня все ще знеструмленими залишаються 11 населених пунктів повністю та 14 частково. 4 – в Баришівському (3 з них – частково), 2 – в Бориспільському (1 з них – частково), 8 – в Броварському (5 з них – частково), 10 – в Обухівському (5 з них – частково), 1 – в Переяслав-Хмельницькому районах.

«Наші працівники проводили аварійно-відновлювальні роботи цілодобово, аби якомога швидше повернути світло у будинки наших клієнтів. Поки що ще є населені пункти, які залишаються знеструмленими. Так, наприклад, в наслідок буревію і грози у Бориспільському районі було пошкоджено 2 лінії, без електропостачання залишилися села Перегуди, Займище та Сеньківка. Сьогодні бригади продовжують ремонтні роботи. Орієнтовний час відновлення до 20.00 години», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – телефонуйте до кол-центру (044) 459-07-40(067) 495-70-40 (цілодобово) або пишіть у приватні повідомлення на сторінці Київобленерго в соцмережі Фейсбук.

Київобленерго нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це в кол-центр Київобленерго.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь