Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЕНЕРГЕТИКИ ДТЕК ПОВНІСТЮ ВІДНОВИЛИ РОБОТУ ЕНЕРГООБЛАДНАННЯ, ЗНЕСТРУМЛЕНОГО ЧЕРЕЗ ПОЖЕЖІ У ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ ЗОНІ ВІДЧУЖЕННЯ

Дата: 16.04.2020 12:29
Кількість переглядів: 42

Київська область, 15 квітня 2020

Аварійні бригади Київобленерго повністю відновили роботу енергообладнання в Чорнобильському районі, що було пошкоджено в наслідок пожежі. Енергетики відремонтували останню пошкоджену лінію та чотири трансформаторні пункти та вжили превентивні заходи, аби уникнути можливе знеструмлення клієнтів Поліського району Київської області, що межує з зоною відчуження. Наразі всі міста та села зі світлом.

«Сьогодні о 10 год. 22 хв. через лісові пожежі було знеструмлено повітряну лінію 10 кВ Залісся. Вахтова бригада Чорнобильського районного підрозділу оператитивно провела аварійно-ремонтні роботи та відновила пошкоджену повітряну лінію. Ми піклуємось про наших клієнтів 24х7 та будемо й надалі продовжувати слідкувати за ситуацією у зоні відчуження», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Загалом, в наслідок пожеж в Чорнобильському районі було знеструмлено 13 ліній, 60 трансформаторних пунктів та один населений пункт повністю.

Понад 10 днів 22 працівника, чотири вахтові бригади Чорнобильського РП допомагали вогнеборцями протистояти пожежі та оперативно проводили відновлюючі роботи. Так, районний підрозділ разом з ДСНС не допустили розповсюдження пожежі на ключову підстанцію 110/35/10кВ Чорнобиль. В короткі терміни на 8 підстанціях енергетики розширили охоронні зони, аби уникнути розповсюдження вогню, та оперативно замінили ізоляцію на повітряній лінії 110кВ Північна-ЧАЕС. Оперативно-диспечерська група цілодобово працює і швидко реагує на будь-які зміни в мережах компанії.

Короткий відео-огляд робіт в Чорнобильському районі можна подивитися на сторінці у Facebook за посиланням.

 

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»

Тел.: (044)4928300

E-mail:  press_koe@koe.vsei.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь