Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Двомісячник благоустрою

Дата: 21.05.2018 13:38
Кількість переглядів: 58

На засіданні виконавчого комітету, що відбувся 26.04.2018 року підведено підсумки щодо стану проведення весняного двомісячника благоустрою міста та сіл ОТГ.

                Відповідно до інформації начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Дем’янчука П.В., керівників комунальних підприємств “Благоустрій» Поліщука І.П. та «Дібрівка-Обрій» Фармагея О.В. було проведено великий спектр робіт по благоустрою територій міста та ОТГ, а саме:

  • Учнями навчальних закладів, працівниками Тетіївської міської ради проведені роботи по прибиранню та озелененню території міста.
  • КП «Дібрівка-Обрій» працювали на кладовищі в селах Дібрівка, хуторі Дубина, Ненадиха, Степове (два кладовища), Горошкові та Черепині, розчищені яблуневі сади.
  • Відремонтована зупинка у селі Дібрівка та надавалися послуги жителям села в обробці грунту. Села Михайлівка та Дзвеняче були забезпечені дизельним паливом для вивозу сміття від громадян перед проводами.
  • Кожне село ОТГ було забезпечене інвентарем та будівельними матеріалами по потребі старостів для виконання ремонтних робіт та убору трави по узбіччях.
  • КП «Благоустрій» проведено роботи по зібранню та вивезенню ТВП від приватного сектору в кількості 100 м3, ліквідовано 2 стихійних сміттєзвалища, прибрано вуличного змету в кількості 300 тон та побілено 13 800 метрів бордюрного каменю.
  • За сприяння благодійного фонду «Фортеця» придбано саджанці та проведено озеленення парку мікрорайону Дзержинське за рахунок висадження молодих дерев берези в кількості 100 штук.
  • Учнями навчальних закладів було прибрано територію міського парку та територію біля млина «Порхун». Висаджено саджанці червоного дуба та горіха на території млина.
  • Працівниками Тетіївської міської ради проведені роботи по прибиранню території міського парку та побілці дерев.

Висловлюємо щиру подяку від імені міського голови Руслана Майструка усім хто прийняв участь у двомісячнику благоустрою!  

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь