Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДТЕК презентував результати роботи у Київській області за рік

Дата: 13.07.2020 15:28
Кількість переглядів: 44

 

Спрощена процедура приєднань для клієнтів: ДТЕК презентував результати роботи у Київській області за рік 
Київська область, 10 липня 2020 
Процедура приєднань до електричних мереж – тривалий час була причиною скарг мешканців Київської області та забудовників. Київобленерго у складі ДТЕК змінив внутрішні процеси у компанії для того, щоб послуга приєднань стала простою та зрозумілою для клієнтів.
«Раніше усе оформлення документів відбувалося офлайн, у паперовому вигляді.  Для того, щоб оформити підключення до мереж клієнтам було необхідно приходити до районного підрозділу електромереж чи центру обслуговування від 5 до 12 разів. Це неприйнятна ситуація. Ми розуміємо потреби сучасних клієнтів, тому перевели послугу в онлайн. Починаючи з листопада 2020 року кожен бажаючий може скористатися електронною формою у нас на сайті, подати заявку на стандартне підключення та відстежувати статус її виконання», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.
За інформацією ДТЕК, онлайн-формою подачі заявки на приєднання вже скористалося 2700 клієнтів. Найбільше заявок подано у Києво-Святошинському та Ірпінському районах.
«Тривалість виконання стандартних підключень знизилась у 3 рази – з 63 днів у 2018 році до 26 днів у січні-травні 2020 року. В той час як законодавством передбачено 45-60 днів», - додав Шайда.
На цьому   ініціативи компанії на зустріч клієнтам не закінчуються – зовсім скоро  подати заявку на приєднання можна бути через мобільний додаток «Мережі онлайн», який ДТЕК Мережі запустить вже до кінця літа 2020 року.
Крім того, в компанії повідомили, що час ліквідації аварій за рік скоротився вдвічі – з 5-8 до 2-4 годин, були реконструйованідві великі підстанцій в Ірпіні та Вишгороді, а також відремонтовані близько 4882 км ліній 0,4-110кВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь