Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДТЕК ДОПОМАГАЄ ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ У БОРОТЬБІ З ПОШИРЕННЯМ КОРОНОВІРУСУ:ЗАПРАЦЮВАВ САЙТ STOP COVID-19 ОБЛАСНОГО ШТАБУПРОТИДІЇ

Дата: 06.04.2020 08:30
Кількість переглядів: 32

Львівська обласна державна адміністрація разом з ДТЕК створили та запустили сайт STOP Covid-19 задля спільної протидії поширенню вірусу у регіоні. Сайт є актуальною платформою щодо поточних потреб лікарень області у боротьбі з коронавірусом та надає можливість усім небайдужим долучитися до спільної протидії поширенню пандемії.

Кожен, і бізнес регіону, і небайдужі громадяни, можуть знайти на сайті інформацію про нагальні потреби лікарень задля ефективної боротьби з пандемією, а також як можна долучитися до цієї боротьби.

«Ми щиро впевнені, що лише спільними зусиллями представників громади, бізнесу та влади, ми здатні допомогти нашій країні у вирішені тих питань, які постали перед нею в цій надзвичайній ситуації. Ще в грудні 2019 ДТЕК підписав Меморандум про підтримку ініціатив громади Львівської області, і ми будемо спрямовувати наші зусилля на підтримку громади і далі. Як соціально-відповідальний бізнес ми віримо, що разом зможемо зупинити поширення вірусу та захистити наших громадян. Ми також закликаємо інший бізнес долучатися до цієї ініціативи і зробити свій внесок, щоб область була здатна зупинити поширення хвороби. Адже це можливо лише спільними зусиллями бізнесу, влади і громадян. », - підкреслює Тетяна Оверіна, директор з регіональної політики ДТЕК Енерго.

«Сьогодні уся Львівщина, вся Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ століття – епідемію коронавірусу. Її подолання – це серйозний виклик владі, місцевим урядам та громадам. Усе суспільство повинно об'єднатися заради подолання наслідків епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини», - наголошує голова Львівської ОДА Максим Козицький

Сайт Львівського обласного Штабу протидії пандемії STOP Covid-19 є пілотним і в найближчий час аналогічні платформи за підтримки ДТЕК з’являться і в інших регіонах, де працюють підприємства ДТЕК.

ДТЕК також надає свою допомогу регіонам Україні через благодійний Фонд Ріната Ахметова, який вже спрямував 300 млн гривень на забезпечення українських лікарень для боротьби з коронавірусом. Вже сьогодні передані МОЗ 300 тис. тестів, які будуть розподілені по регіонам. Найближчим часом перша партія апаратів штучної вентиляції легень та експрес-тестів надійде до опорних лікарень Львівської області. В тому числі і до Кам’янка-Бузької центральної лікарні, послугами якою користуються мешканці Добротвору та працівники ДТЕК Добротвірської ТЕС, які працюють в режимі жорсткої ізоляції задля стабільного енергопостачання регіону та мінімізації поширення інфекції. 

Довідка

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Департамент із комунікацій

ДТЕК

Тел.: +38 (044) 596 21 26

+38 (044) 581 45 12

E-mail: pr@dtek.com

www.dtek.com

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь