Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБМЕЖЕННЯ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЮ ПІСЛЯ 22.00 В ТЕТІЇВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 05.07.2018 15:14
Кількість переглядів: 80

Обмеження в продажі алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території населених пунктів міської об’єднаної територіальної громади

З метою недопущення поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пияцтва, порушень громадського порядку та дотримання тиші у нічний час доби, на сесії Тетіївської міської ради 21.06.2018 було прийняте рішення «Про упорядкування торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території населених пунктів об’єднаної територіальної громади» а саме:

1.      Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території населених пунктів міської об’єднаної територіальної громади у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім закладів ресторанного господарства, у період з 22.00 години вечора до 07.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

2.      Заборонити закладам ресторанного господарства (кафе, бари, ресторани) продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) у тарі виробника та на винос на території населених пунктів міської об’єднаної територіальної громади у період з 22.00 години вечора до 07.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

3.      Дія цього рішення поширюється на всі суб'єкти господарювання в межах території відповідної адміністративної одиниці, незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства.

4.      Суб’єктам господарювання в межах території відповідної адміністративної одиниці рекомендувати інформувати покупців щодо заборони реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території населених пунктів міської об’єднаної територіальної громади у період з 22.00 години вечора до 07.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

5.      Тетіївському відділу поліції Сквирського ВП ГУНП у Київській області, рекомендувати  активізувати роботу щодо посилення контролю за дотриманням вимог статей 178, 182 Кодексу України про адміністративні порушення з метою недопущення розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту та в інших заборонених законом місцях, появи в громадських місцях у нетверезому стані, сприяти захисту населення від шкідливого впливу шуму та дотриманню правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь