Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕТІНІЗАЦІЯ ЗАЙНЯТОСТІ: ПЕРЕВІРТЕ СУМЛІННІСТЬ СВОГО РОБОТОДАВЦЯ

Дата: 28.02.2020 11:55
Кількість переглядів: 56

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області звертає увагу працівників, що на сьогодні ДПС України створено зручний сервіс „Електронний кабінет платника”, який працює в режимі 24/7/365 із забезпеченням повного спектру послуг, за допомогою яких, є можливість сформувати запит про суми виплачених доходів, перевірити свій загальний страховий стаж та розмір заробітної плати (доходу) на яку нараховується єдиний соціальний внесок, а відповідно, і сумлінність роботодавця.

Для користування «ЕК для громадян» приватної частини «Електронного кабінету», громадянину необхідно отримати електронний цифровий підпис для фізичних осіб в Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Електронний цифровий підпис та практичну допомогу щодо його використання, ви маєте можливість отримати в центрі обслуговування платників Білоцерківської ДПІ за адресою м.Біла Церква , бул Олександрійський, 12. 

Також, звертаємо увагу роботодавців на неприпустимість використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати у «конвертах».

На сьогодні, крім широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед роботодавців у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування щодо вимог до оформлення трудових відносин із найманими працівниками, здійснюються вибіркові перевірки суб’єктів господарювання.

В першу чергу інспектори завітають до роботодавців, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці або які на час інформаційних заходів мали незадекларованих працівників і  не оформили з ними відносини належним чином.

 

 

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь