Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 19.06.2017 15:33
Кількість переглядів: 26

   У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав ми вшановуємо всіх тих, хто повернувся, низько вклоняємося батькам і рідним загиблих. У ці дні для кожного з нас по-особливому звучить афганське відлуння. Це, насамперед, справжній пекучий біль за тисячами полеглих і скалічених на далекій і чужій землі українських хлопців, а з другого боку, це і гордість за своє козацьке коріння, славні нащадки якого не злякались страшних випробувань.
   14 лютого 2016 року, напередодні 27-ї річниці виведення військ із Афганістану, в Тетієві відбулись заходи, приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
   З цієї нагоди в місті Тетієві за участі міського голови Руслана Майструка, заступника міського голови Петра Дем’янчука,  голови Тетіївської РДА Василя Кизимишина,  голови Тетіївської районної ради Наталії Жубер, голови районної спілки воїнів-афганців Тамари Гайдай, воїнів-інтернаціоналістів та жителів міста відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до пам’ятного Знаку воїнам-афганцям. На знак глибокої скорботи загиблих воїнів-інтернаціоналістів присутні вшанували хвилиною мовчання. 
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь