Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Вектор»

Дата: 07.09.2018 13:47
Кількість переглядів: 32

Спеціалістами Тетіївського районного центру зайнятості 07 вересня 2018 року проведено  "День відкритих дверей на виробництві" на ТОВ «Вектор».

Недаремно День відкритих дверей на виробництві припав на дане підприємство, так протягом 2017-2018 років ним було заявлено потребу та працевлаштовано на постійну роботу 23 безробітних особи, на тимчасові роботи – 31 особа. Дане  підприємство на протязі 14 років тісно співпрацює з службою зайнятості, дотримується вимог законодавства щодо оформлення найманих працівників, отримує консультації щодо послуг які надає служба зайнятості тощо..

 В назначений день учасники заходу відвідали  ТОВ «Вектор», яке одне із небагатьох в районі яке не тільки зберегло виробництво, але й планує відкрити нову лінію. Дане підприємство займається вирощуванням, закупівлею та переробкою сільськогосподарських культур, виробництвом та реалізацією комбікорму  та в недалекій перспективі виготовленням топливних пелетів та брикетів.  На підприємстві працює постійних 27 працівників, а на період переробки врожаю додатково залучаються тимчасові працівники, потреба яких і була замовлена роботодавцем та помічника завідуючого складом.

Запрошені ознайомилися з діяльністю підприємства, найбільш використовуваними професіями, рівнем професіоналізму працівників, умовами праці та заробітною платою, іншими цікавими фактами. Про все це присутнім розповіла досвідчена керівник підприємства Кошубська Тетяна Миколаївна та провела екскурсію територією підприємства та цехами.

Під час заходу 10 безробітних оглянули виробничі процеси, відвідали комбікормовий цех та цех з виготовлення пінопласту, брикетний та пелетний цех.

Саме на ознайомлення безробітних з особливостями виробництва ринкоутворюючих підприємств, змістом професій необхідних підприємствам  проведено День відкритих дверей на виробництві.

По закінченню заходу всі безробітні пройшли співбесіду з спеціалістом з кадрів Анною Володимирівною  в ході якої було працевлаштовано 4 безробітних.

На думку роботодавця та безробітних, День відкритих дверей пройшов у  цікавій та змістовній формі, який ще й виявився результативним для усіх сторін заходу.

 


Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь