Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 30.08.2017 15:01
Кількість переглядів: 45

У місті Тетієві 23 серпня о 9. 30 годперед приміщенням Тетіївської Районної Державної Адміністрації з нагоди святкування Дня прапора України відбулися святкові урочистості. 

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

Учасниками свята стали: міський голова Руслан Майструк, перший заступник голови Тетіївської районної державної адміністрації Олександр Возний, голова районної ради Наталія Жубер, заступник голови райдержадміністрації Надія Дячук, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Денисюк, начальник районного сектору державної міграційної служби України Олександр Фаловський, голова громадської організації учасників АТО «Захисники Тетіївщини» Олександр Задорожний, представники трудових колективів. 

Фото без опису Фото без опису

З нагоди Дня прапора України міський голова побажав всім жителям міста та району, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Під час урочистостей відбулась святкова церемонія підняття Державного Прапора України, вручення паспортів громадян України юним тетіївчанам, покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. 

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь