Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Дата: 21.09.2017 11:56
Кількість переглядів: 38

22 вересня 2017 року ми відзначаємо День Партизанської слави.   Дане свято є даниною всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території. За мужність і героїзм, виявлені в боротьбі з ворогом, 200 тисяч партизанів і підпільників нагороджено орденами і медалями.

Сьогодні ми горді тим, що маємо можливість спілкуватись з тими Тетіївчанами які не жаліючи своїх молодих років боролися за майбутнє своєї держави, ставши партизанами – підпільниками у Другої Світовій Війні.

  Фото без опису   Фото без опису

21 вересня 2017 року о 09.00 годині в приміщенні Районного краєзнавчого музею пройшов захід до Дня Партизанської слави. Секретар міської ради І. Погоріла з почуттям безмежної подяки й любові віддала данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Також на  передодні святкування цього славетного свята  за дорученням міського  голови Руслана Майструка, начальник відділу з гуманітарних питань та внутрішньої політики Наталія Гріщенко привітала Степана Савовича Чорного та Ірину Омелянівну Загоруйко, вручивши їм продуктові набори.

Фото без опису   Фото без опису

Шановні ветерани низько вклоняємося вам, і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг і перемогу, за розуміння й батьківську підтримку в побудові незалежної України.

Здоров'я, щастя, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь