Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Дата: 21.09.2017 11:56
Кількість переглядів: 40

22 вересня 2017 року ми відзначаємо День Партизанської слави.   Дане свято є даниною всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території. За мужність і героїзм, виявлені в боротьбі з ворогом, 200 тисяч партизанів і підпільників нагороджено орденами і медалями.

Сьогодні ми горді тим, що маємо можливість спілкуватись з тими Тетіївчанами які не жаліючи своїх молодих років боролися за майбутнє своєї держави, ставши партизанами – підпільниками у Другої Світовій Війні.

  Фото без опису   Фото без опису

21 вересня 2017 року о 09.00 годині в приміщенні Районного краєзнавчого музею пройшов захід до Дня Партизанської слави. Секретар міської ради І. Погоріла з почуттям безмежної подяки й любові віддала данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Також на  передодні святкування цього славетного свята  за дорученням міського  голови Руслана Майструка, начальник відділу з гуманітарних питань та внутрішньої політики Наталія Гріщенко привітала Степана Савовича Чорного та Ірину Омелянівну Загоруйко, вручивши їм продуктові набори.

Фото без опису   Фото без опису

Шановні ветерани низько вклоняємося вам, і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг і перемогу, за розуміння й батьківську підтримку в побудові незалежної України.

Здоров'я, щастя, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь