Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ МОЛОДІ: ВІДКРИТТЯ ПАРКУ "КАЗКОВИЙ"

Дата: 20.06.2017 11:58
Кількість переглядів: 40

   В неділю, 26 червня, до Дня молоді відкрив свої двері для відвідувачів парк "Казковий", який знаходиться на вулиці Дібрівській. Щоразу в цей день на кінцеву зупинку маршруту №1 під'їжджала заповнена маршрутка. Адже малеча разом з мамами, татами та бубусями і дідусями поспішала на відкриття. А ще під'їжджали автомобілями і підходили жителі мікрорайону. Адже з 10.00 до 20.00 для найменших відвідувачів було передбачене морозиво та цукрова вата, а також діяли безкоштовні атракціони: батут та надувні гірки. А аніматори додавали настрою як дітям, так і дорослим. Святкове дійство було забезпечене Аграрною партією України.
   О 12.00 розпочалася церемонія урочистого відкриття парку на якій були присутні жителі міста та мікрорайону, міський голова Руслан Майструк, депутат Верховної Ради Віталій Гудзенко, заступник голови Аграрної партії Денис Марчук, депутат обласної ради Олег Балагура. Дениса Марчука та Віталія Гудзенка зустрічали короваєм як почесних гостей. А меценат Юрій Демцюра, за кошти якого побудований парк, передав символічні ключі від парку міському голові Руслану Майструку, даруючи таким чином парк "Казковий" усім жителям міста. Разом із гостями Юрій Демцюра перерізав червону стрічку на вході і запросив усіх присутніх разом прогулятися парком.
   Висадку дерев в парку розпочали 28 березня. Саме цього дня Руслан Майструк та Юрій Демцюра власноруч посадили центральну ялинку. На сьогодні парк займає площу 0,4 га, по всій його площі розміщені дерев'яні фігури героїв усіма улюблених казок і висаджено 164 дерева та 323 куща. А щоб відвідувачам було зручно прогулюватись – через парк прокладено доріжки.
   Звісно, ще немає затінку в парку, щоб сховатися від палючого сонця, бо деревця ще невеликі. Але біля кожного дерева і куща є табличка з описом. І щоб вони не пропали – по всій території прокладено систему крапельного поливу. З великою впевненістю можна сказати, що цей парк стане окрасою міста. А Юрій та Ольга Демцюри увійдуть в історію міста як меценати, що подарували його жителям таке чудове місце відпочинку. А ще вони не збираються зупинятися на досягнутому і планують збільшити площу парку.
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь